Повезане вести

Вучић и Шолц ускоро обилазе руднике литијума

Вучић и Шолц ускоро обилазе руднике литијума

Политика 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује да ће ускоро са немачким канцеларом Олафом Шолцом отићи да види како изгледају рудници литијума те земље, додајући да је уверен да ће Немачка обезбедити позив и… »
Вучић: Са Шолцом срдачан састанак, разговор о европском путу Србије и ситуацији на КиМ (ВИДЕО)

Вучић: Са Шолцом срдачан састанак, разговор о европском путу Србије и ситуацији на КиМ (ВИДЕО)

Инсајдер 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да је са немачким канцеларом Олафом Шолцом имао одличан и срдачан састанак и да су разговарали о, како каже, бројним темама, европском путу Србије, као и о ситуацији на Косову и… »
Вучић у Хамбургу: Немачка је поуздан савезник за ископавање литијума у Србији

Вучић у Хамбургу: Немачка је поуздан савезник за ископавање литијума у Србији

Глас Америке 07.10.2024
ХАМБУРГ — Председник Србије Александар Вучић састао се у Хамбургу са канцеларом Немачке Олафом Шолцом, а у објави @будуцностсрбијеав на Инстаграму истакао је да је разговор са немачким званичником био дуг, отворен и садржајан… »
Вучић: Немачка је за Србију партнер број један

Вучић: Немачка је за Србију партнер број један

Радио 021 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са немачким канцеларом Олафом Шолцом и након тога изјавио да је Немачка у сваком погледу најважнији партнер Србије. Вучић је у објави на Инстаграму написао да би се без… »
Вучић: "Ићи ћу са Шолцом да видим како изгледају немачки рудници литијума"

Вучић: "Ићи ћу са Шолцом да видим како изгледају немачки рудници литијума"

Б92 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је са немачким канцеларом Олафом Шолцом имао срдачан састанак и да су разговарали о бројним темама. "Са Шолцом сам разговарао о бројним темама, европском путу Србије… »
Вучић након састанка са Шолцом о батеријама: Немачка је поуздан савезник (за литијум)

Вучић након састанка са Шолцом о батеријама: Немачка је поуздан савезник (за литијум)

Данас 07.10.2024
Важност сарадње Србије и Немачке је пресудна, рекао је председник Србије Александар Вучић, током боравка у Хамбургу и након разговра са немачким канцеларом Олафом Шолцом. Видео сам да је Немачка добро разумела, истакао је, они… »
Вучић: Немачка је партнер Србије број један

Вучић: Немачка је партнер Србије број један

Нови магазин 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са немачким канцеларом Олафом Шолцом о ситуацији на Косову и пријему Србије у Европску унију и након тога изјавио да је Немачка у сваком погледу најважнији партнер Србије… »
"Постигли смо велику сагласност по питању бројних светских тема" Вучић о састанку с Шолцом: Отворен и садржајан разговор…

"Постигли смо велику сагласност по питању бројних светских тема" Вучић о састанку с Шолцом: Отворен и садржајан разговор…

Курир 07.10.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са савезним канцеларом СР Немачке Олафом Шолцом током Хамбуршке конференције о одрживости. "Имали смо дуг, отворен и садржајан разговор. Разговарали смо о бројним темама, о… »
Вучић: Са Шолцом сам имао дуг, отворен, садржајан и релативно срдачан састанак

Вучић: Са Шолцом сам имао дуг, отворен, садржајан и релативно срдачан састанак

Бета 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Хамбургу да је са немачким канцеларом Олафом Шолцом имао "дуг, отворен, садржајан, релативно срдачан" састанак о евроинтеграцијама и стању на Косову. "О одређеним питањима… »
Вучић после састанка у Хамбургу: Ускоро ћу отићи са Шолцом да видим како изгледају немачки рудници литијума

Вучић после састанка у Хамбургу: Ускоро ћу отићи са Шолцом да видим како изгледају немачки рудници литијума

Еуроневс 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је после састанка са немачким канцеларом Олафом Шолцом да је са њим разговарао бројним темама, европском путу Србије, ситуацији на КиМ. Како је рекао, о одређеним питањима о КиМ изнели… »
"Видео сам једну нову стратегију Немачке": Вучић након састанка са Шолцом: Причали смо о европском путу, по питању КиМ нисмо…

"Видео сам једну нову стратегију Немачке": Вучић након састанка са Шолцом: Причали смо о европском путу, по питању КиМ нисмо…

Блиц 07.10.2024
"Причали смо о европском путу, ситуацији на КиМ. По питању КиМ нисмо имали исте ставове", рекао је данас председник Србије Александар Вучић након састанка са немачким канцеларом Олафом Шолцом у Хамбургу. - Причали смо и о новој… »
„Скромни“ Вучић: Ја сам државник, а у опозицији су неписмени и необразовани људи

„Скромни“ Вучић: Ја сам државник, а у опозицији су неписмени и необразовани људи

Нова 07.10.2024
: Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након састанка са немачким канлцеларом Олафом Шолцом. Он је навео да су разговарали о европском путу Србије, намери Немачке "да формира алијансу, али и о Косову где, како… »
Председник Вучић после састанка са Шолцом: Очекујем наставак добре сарадње

Председник Вучић после састанка са Шолцом: Очекујем наставак добре сарадње

Политика 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да очекује наставак добре сарадње са Немачком након састанка са канцеларом Олафом Шолцом у Хамбургу. Иоур бровсер доесн’т суппорт видео. Плеасе довнлоад тхе филе: видео/иоутубе Вучић… »
Вучић: Ускоро ћу отићи са Шолцом да видим како изгледају немачки рудници литијума

Вучић: Ускоро ћу отићи са Шолцом да видим како изгледају немачки рудници литијума

НИН 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује да ће ускоро са немачким канцеларом Олафом Шолцом отићи да види како изгледају рудници литијума те земље, додајући да је уверен да ће Немачка обезбедити позив и… »
Вучић: Одличан састанак са Шолцом, разговор о европском путу Србије и ситуацији на КиМ

Вучић: Одличан састанак са Шолцом, разговор о европском путу Србије и ситуацији на КиМ

РТС 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је са немачким канцеларом Олафом Шолцом имао срдачан састанак и да су разговарали о бројним темама, европском путу Србије, као и о ситуацији на КиМ. После састанка са немачким… »
Вучић разговарао са Шолцом: "Причали смо о европском путу, ситуацији на КиМ... Свима су јасне намере Приштине"

Вучић разговарао са Шолцом: "Причали смо о европском путу, ситуацији на КиМ... Свима су јасне намере Приштине"

Б92 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Немачке, где се састао данас са немачким канцеларом Олафом Шолцом. "Релативно срдачни састанци су били. Причали смо о европском путу, ситуацији на КиМ. По питању КиМ нисмо имали… »
Вучић поручио из хамбурга: Састанци су били срдачни, главне теме европски пут и ситуација на КиМ - Видео сам једну нову…

Вучић поручио из хамбурга: Састанци су били срдачни, главне теме европски пут и ситуација на КиМ - Видео сам једну нову…

Курир 07.10.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Немачке, где се налази у дводневној посети. Он је прво говорио о састанку са канцеларом Олафом Шолцом. - Релативно срдачни састанци су били. Причали смо о европском путу Србије… »

Вести дана »