Povezane vesti
Sav honorar sa koncerta dao za jablanicu: Željko Samardžić pevao u Posušju i sve oduševio pozivom za pomoć nastradalima (foto)…
Večernje novosti 07.10.2024
POP ZVEZDA Željko Samardžić održao je nastup u Posušju, u Bosni i Hercegovini i svoj honorar je dao u humanitarne svrhe za postradale u Jablanici. Foto Privatna arhiva A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) Ovim putem pop zvezda pozvao… »
Sav honorar sa koncerta dao za Jablanicu: Željko Samardžić pevao u Posušju i sve oduševio pozivom za pomoć nastradalima
Kurir 07.10.2024
Željko Samardžić održao je nastup u Posušju, u Bosni i Hercegovini (BIH) i svoj honorar je dao u humanitarne svrhe za postradale u Jablanici. - Razmišljao sam da li da odgodim ovaj koncert i odlučio sam da ovo bude humanitarni koncert, tako da ću ja sav… »
Vesti dana »

Policija u Novom Sadu udarala štitovima građane i studente, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Insajder pre 8 minutajoš 7 povezanih

G7 izrazio podršku Izraelu: Iran označen kao izvor nestabilnosti
Večernje novosti pre 43 minutajoš 14 povezanih

Stiže osveženje Nakon vrelih dana pljuskovi sa grmljavinom ovaj deo zemlje na udaru nevremena
Dnevnik pre 33 minutajoš 13 povezanih

Ispalio više hitaca u izlog SNS u Vrnjačkoj Banji, a onda pucao i na policiju
Radio 021 pre 38 minutajoš 7 povezanih

Hitno upozorenje Trampa: Pozvao sve da beže iz grada, nešto se sprema u Teheranu
Mondo pre 13 minutajoš 6 povezanih