Povezane vesti
Brojni gosti, među kojima i Jokić, na utakmici između košarkaša Dubaija i Mege
Politika 07.10.2024
Utakmica ABA lige između košarkaša domaćeg Dubaija i Mege privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ličnosti iz sveta košarke, pošto je Mega pored terena ugostila pored ostalih trostrukog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića, Darija Šarića i Vlatka Čančara, kao… »
Mega se oglasila povodom dokaza svoje veličine: Evo šta je fabrika talenata imala da kaže nakon pobede u Dubaiju!
Hot sport 07.10.2024
Mega se oglasila! Slobodan dan između dve utakmice Denver Nagetsa i Boston Seltiksa u Abu Dabiju savršeno se poklopio sa utakmicom trećeg kola ABA lige, gde je Mega savladala debitanta u ovom takmičenju ekipi Dubaija. Prvi redovi Koka Kola Arene bila su… »
Mega: Globalna popularnost i prepoznatljivost malog velikog kluba
Sportski žurnal 07.10.2024
Jako nam je drago da je ova utakmica na poseban način stavila ABA ligu u centar pažnje. Mega je za vikend u 3. kolu ABA lige kao gost pobedila Dubai 83:80. - Subotnja utakmica je na najbolji način potvrdila posvećenost naše organizacije ka unapređenju… »
Jokić, NBA asovi, milijarderi i krem košarke: Ko je sve gledao pobedu Mege u Dubaiju?
Nova 07.10.2024
: Utakmica između domaćeg Dubaija i Mege u ABA ligi privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ljudi u košarci, koji su je uživo pratili. Pored terena videli smo trostrukog MVP-ja NBA lige, Nikolu Jokića, koji je i sam nekad bio deo Mege, kao i Darija… »
Velika košarkaška imena ispratila pobedu Mege u Dubaiju
Sport klub 07.10.2024
Pobeda ekipe Mega MIS-a protiv Dubai basketa, u trećem kolu ABA lige privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ličnosti iz sveta košarke. Pored terena, meč su pratili trostruki MVP-a NBA lige Nikola Jokić, zatim njegovi saigrači Dario Šarić i Vlatko… »
Vesti dana »
ANEM pozvao zemlje EU da Aleksandru Radiću omoguće politički azil
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 36 povezanih
Vučić poziva na dijalog, kaže da je to suština demokratskog društva
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
Strateški dijalog između Srbije i SAD u Vašingtonu: "Prva runda donosi konkretne rezultate"
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 54 povezane
Viši sud u Beogradu odredio pritvor Aleksandru Radiću i naredio raspisivanje poternice za njim
Danas pre 2 satajoš 72 povezane