Povezane vesti
Otvorena "Dečja nedelja" – glavne teme empatija i tolerancija
RTS 07.10.2024
Pod sloganom "Ja sam dete, imam plan: Tolerancija i ljubav za svaki dan!", u svetu se obeležava Dečja nedelja. Cilj je da se skrene pažnja javnosti na prava i potrebe dece, ali i na odgovornost koju porodica, škola i državne institucije imaju u… »
Dečija nedelja: Ljubav i tolerancija kao temelj srećnog odrastanja
In medija 07.10.2024
“Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan“ – slogan je ovogodišnje manifestacije posvećene najmlađima. Dečija nedelja je počela danas 7. i traje do 13. oktobra, Deca iz vrtića “Boško Buha” su danas u centru grada, na trgu… »
Dečija nedelja: Tolerancija i ljubav za svaki dan!
Ozon 07.10.2024
Sremska Mitrovica – Dečija nedelja, pod sloganom „JA SAM DETE, IMAM PLAN: TOLERANCIJA I LJUBAV ZA SVAKI DAN!“, predstavlja mnogo više od obične manifestacije. Ona preispituje položaj dece u društvu, promoviše inkluzivnost i raznolikost i… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 18 minutajoš 27 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest studenta koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 42 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
Politika pre 24 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 17 minutajoš 13 povezanih
UNS traži od nadležnih da pronađu i kazne odgovornog za napad na novinarku portala Nova.rs
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih