Povezane vesti
Otvorena "Dečja nedelja" – glavne teme empatija i tolerancija
RTS 07.10.2024
Pod sloganom "Ja sam dete, imam plan: Tolerancija i ljubav za svaki dan!", u svetu se obeležava Dečja nedelja. Cilj je da se skrene pažnja javnosti na prava i potrebe dece, ali i na odgovornost koju porodica, škola i državne institucije imaju u zaštiti… »
Dečija nedelja: Ljubav i tolerancija kao temelj srećnog odrastanja
In medija 07.10.2024
“Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan“ – slogan je ovogodišnje manifestacije posvećene najmlađima. Dečija nedelja je počela danas 7. i traje do 13. oktobra, Deca iz vrtića “Boško Buha” su danas u centru grada, na trgu kod Pošte… »
Dečija nedelja: Tolerancija i ljubav za svaki dan!
Ozon 07.10.2024
Sremska Mitrovica – Dečija nedelja, pod sloganom „JA SAM DETE, IMAM PLAN: TOLERANCIJA I LJUBAV ZA SVAKI DAN!“, predstavlja mnogo više od obične manifestacije. Ona preispituje položaj dece u društvu, promoviše inkluzivnost i raznolikost i podstiče… »
Vesti dana »
SSP traži od Grada Niša hitne mere zbog toplotnog talasa: Otvorite rashladne zone i zaštitite građane
Rešetka pre 28 minutajoš 57 povezanih
Iranski ministar odbrane: Naša nacija neće biti ni iznenađena ni pasivna
Politika pre 28 minutajoš 34 povezane
Makedonac sa grčke poternice pao na srpskoj granici! Evo šta mu se stavlja na teret, čeka ga ekstradicija
Kurir pre 3 minutajoš 24 povezane
Svetog Iliju anđeli povijali u plamen i hranili vatrom: Etnološkinja otkriva verovanja vezana za Ilindan
B92 pre 58 minutajoš 24 povezane