Povezane vesti
"Rekla sam joj: ’Šta smo se mi dogovorile?! Aman, ženska glavo, od sad ćeš imati 20 odsto manju platu": Ovako se naša…
Blic 08.10.2024
Pevačica Nada Obrić (76) svojevremeno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici jednom prilikom smanjila platu. Kako je pevačica tada navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala. - Primila sam… »
"Šta je ovo?! Sad ćeš imati 20 % manju platu!" Pevačica kaznila služavku, prekršila samo jedno pravilo, a kad čujete…
Kurir 08.10.2024
Nada Obrić ispričala je jednom prilikom anegdotu iz svog doma kada je smanjila platu služavki iz neobičnog razloga. „Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla: ‘Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste… »
Vesti dana »

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

"Rusi su dobro raspoloženi" Prvi detalji pregovora u Rijadu, delegacije izašle posle 12 sati
Alo pre 1 satjoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih

U požaru stradali muškarac i devojka Vatrogasci iz stana izvukli dva beživotna tela
Dnevnik pre 1 satjoš 7 povezanih

Tramp besan kako je ispao na ranijem portretu, ali dobio novi od Putina
BBC News pre 13 minutajoš 6 povezanih