Povezane vesti
Novak je izbačen iz srednje škole, mama Dijana otkrila šta se desilo: Morala sam da idem na disciplinsku i oni me ocrnili
Nova 08.10.2024
: Srđan i Dijana Đoković govorili su o svim manje poznatim detaljima iz odrastanja Novaka Đokovića, ali su pojasnili i zbog čega je izbačen iz škole. Nije tajna da je vrlo teško uskladiti obrazovanje i profesionalne obaveze pogotovo u ključnim… »
Novaka izbacili iz škole, majku Dijanu razapeli pred svima: Ocrnili su me, rekla sam im samo jedno!
Mondo 08.10.2024
Dijana Đoković se prisetila kakve je sve muke imala sa školovanjem svog sina Novaka. Novak Đoković je vrlo rano morao da odraste, da počne da shvata tenis kao profesiju, a zbog toga je između ostalog trpela i škola. Nažalost, nisu svi imali razumevanja… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 52 povezane
Uhapšeno šest osoba u okolini Smedereva zbog proizvodnje i trgovine opojnim drogama (VIDEO)
RTV pre 19 minutajoš 37 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 29 povezanih
Aerodromi Srbije za Aero: Ryanair još u julu upozorio na problem sa snabdevanjem gorivom zbog sankcija NIS-u
Aero.rs pre 1 satjoš 34 povezane
MOL grupa ostvarila dobit od 786 miliona dolara i napreduje u pregovorima o NIS-u
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 27 povezanih