Povezane vesti

"Van sebe sam, bila sam jako bolesna": Prvo oglašavanje Terzine majke - Evo šta kaže na javnu prevaru svog sina, pomenula je…

"Van sebe sam, bila sam jako bolesna": Prvo oglašavanje Terzine majke - Evo šta kaže na javnu prevaru svog sina, pomenula je…

Blic 08.10.2024
Borislav Terzić Terza ušao je u "Elitu 8" pre nešto više od mesec dana, a na veliku osudu javnosti je naišao kada je javno prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević. Sada se prvi put nakon skandala oglasila Terzina majka… »
"Bila sam jako bolesna, tad sam se čula sa Milicom!" Prvo oglašavanje Terzine majke nakon što je prevario trudnu verenicu u…

"Bila sam jako bolesna, tad sam se čula sa Milicom!" Prvo oglašavanje Terzine majke nakon što je prevario trudnu verenicu u…

Kurir 08.10.2024
Prvi put otkako je Borislav Terzić Terza javno prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković i otpočeo ljubavnu vezu s Sofijom Janićijević u " Eliti", oglasila se njegova majka Milena. Ona je bila vidno iznenađena pozivom sedme sile, a na… »
Skandal u najavi! Trudna Milica otpisala Terzu?! Od dogovorenog imena za ćerku ništa, a evo koje će prezime nositi…

Skandal u najavi! Trudna Milica otpisala Terzu?! Od dogovorenog imena za ćerku ništa, a evo koje će prezime nositi…

Kurir 08.10.2024
Nekadašnja rijaliti učesnica Milica Veličković uveliko je u drugom stanju, a donela je nove odluke kada je u pitanju otac deteta. Borisav Terzić Terza prevario je trudnu verenicu dve nedelje nakon ulaska u rijaliti šou "Elita 8". Novom objavom na… »
"Morbidna i bolesna animir dama" Trudna Milica Veličković pobesnela zbog Sofijine izjave, zgrožena njenim rečima

"Morbidna i bolesna animir dama" Trudna Milica Veličković pobesnela zbog Sofijine izjave, zgrožena njenim rečima

Kurir 08.10.2024
Borislav Terzić Terza već prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević rijaliti programu "Zadruga 8 - Elita". Sofija je, naime, u više navrata zgrozila javnost svojim ponašanjem, a ono što je poslednje izjavila… »
"Morbidna i bolesna animir dama": Trudna Milica Veličković pobesnela zbog Sofijine izjave, zgrožena njenim rečima

"Morbidna i bolesna animir dama": Trudna Milica Veličković pobesnela zbog Sofijine izjave, zgrožena njenim rečima

Blic 08.10.2024
Borislav Terzić Terza već prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević rijaliti programu "Zadruga 8 - Elita". Sofija je, naime, u više navrata zgrozila javnost svojim ponašanjem, a ono što je poslednje izjavila… »

Vesti dana »