Повезане вести
"Жена и ћерка успеле да се извуку на обалу, ја пливао још километар": Супруг хероине Лејле, која је спасла ћерку (13) из…
Курир 08.10.2024
Сеад Залихић, супруг хероине Лејле, која је са тринаестогодишњом ћерком испливала из вртлога смрти у Бутуровић Пољу, још чека да пронађу тело његове страдале мајке. Од куће није остало ништа, шок, туга и неверица у њему се… »
"Бујица нас је покупила, пливао сам: Километар!" Потресна исповест супруга хероине Лејле која је спасила ћерку од поплава у…
Блиц 08.10.2024
Сеад Залихић, супруг хероине Лејле, која је са тринаестогодишњом ћерком испливала из вртлога смрти у Бутуровић Пољу, још чека да пронађу тело његове страдале мајке. Од куће није остало ништа, шок, туга и неверица у њему се… »
Исповест супруга хероине Лејле, цела породица пливала је у борби за живот: "Хватао сам се за сламку спаса"
Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Сеад Залихић, супруг хероине Лејле, која је са тринаестогодишњом ћерком испливала из вртлога смрти у Бутуровић Пољу, још чека да пронађу тело његове страдале мајке. Од куће није остало ништа, шок, туга и… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат": Прва реакција Русије на идеју НАТО да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 27 минутајош 25 повезаних

Протест пољопривредника: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“ (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 37 минутајош 37 повезаних

Чубрило од овог датума најављује захлађење, могућ чак и снег? Нова прогноза метеоролога до краја септембра
Мондо пре 1 сатјош 28 повезаних

Студенти анализирали сузавац коришћен 5. марта: Полиција користила опаснији гас
Машина пре 5 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних