Povezane vesti
"Karleuša mi je baš uvalila" Baka Prase raščistio da li je bio s Lepom Lukić: Mislio sam da je to riba, a ono...
Kurir 08.10.2024
Lajv Jelene Karleuše i jutjuber Bake Praseta izazvao je haos kako u medijima tako i na društvenim mrežama, ali i u životu Lepe Lukić, budući da su je javno isprozivali. Naime, Jelena je rekla da je čula da je Baka dobar u krevetu, kao i da je tu… »
"Osetio sam žmarce dole" Baka Prase otkrio šta se dešavalo u stanu s Karleušom kad su se isključile kamere, pa spomenuo i Lepu…
Kurir 08.10.2024
Lajv prenos Bake Praseta sa Jelenom Karleušom izazvao je veliku polemiku u javnosti, a jutjuber je u novom uključenju rekao da je zadovoljan kako je prošlo druženje sa pop divom i ispričao šta se dešavalo posle, ali najpre je raščistio stvar vezanu za… »
Vesti dana »

Putin na sastanku sa Si Đinpigom: Rusko-kineski odnosi su na nivou bez presedana
Beta pre 17 minutajoš 26 povezanih

Javio se Bogdanović posle pobede Srbije nad Češkom - ovo je njegova reakcija FOTO
B92 pre 51 minutajoš 26 povezanih

Vučić doputovao u Kinu, predviđeni sastanci sa predsednicima Kine i Rusije
Beta pre 7 minutajoš 10 povezanih

Počela primena nižih trgovačkih marži: Neki proizvodi jeftiniji, neki isti kao i pre, a neki čak i poskupeli
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih