Povezane vesti

"Karleuša mi uvalila, mislio sam da je riba, a ono...": Baka Prase raščistio sve o aferi sa starijom pevačicom

"Karleuša mi uvalila, mislio sam da je riba, a ono...": Baka Prase raščistio sve o aferi sa starijom pevačicom

Mondo 08.10.2024
Baka Prase otkio je šta se desilo nakon što je Jelenu Karleušu ugostio u svom domu, a zatim progovorio i o navodnoj aferi s Lepom Lukić. Jelena Karleuša i Bogdan Ilić, poznatij kao Baka Prase održali su lajv iz njegovog doma, koji je prikupio veliki broj… »
"Kunem se nisam znao, posle sam skontao": Baka Prase napokon otkrio da li se nešto desilo sa Lepom Lukić

"Kunem se nisam znao, posle sam skontao": Baka Prase napokon otkrio da li se nešto desilo sa Lepom Lukić

Telegraf 08.10.2024
Preporučujemo. Jutjuber Bogdan Ilić pozantiji kao Baka Prase, oglasio se nakon lajva sa Jelenom Karleušom i otkrio sve o aferi u koju je upletena Lepa Lukić. Naime, Jelena je rekla da je čula da je Baka dobar u krevetu, kao i da je tu informaciju čula od… »
"Osetim žmarce tamo dole": Baka Prase otkrio šta se dešavalo posle lajva sa Karleušom, pomenuo i Lepu Lukić

"Osetim žmarce tamo dole": Baka Prase otkrio šta se dešavalo posle lajva sa Karleušom, pomenuo i Lepu Lukić

Telegraf 08.10.2024
Preporučujemo. Jučerašnji lajv Bake Praseta sa Jelenom Karleušom pratilo je 183.000 ljudi, što je jutjubera oduševio. Pomenuo je i da je za 3 minuta oboren rekord, a da se za minut uključilo 50.000 ljudi, a onda je na večerašnjem lajvu rekao da je… »

Vesti dana »