Повезане вести
"Карлеуша ми увалила, мислио сам да је риба, а оно...": Бака Прасе рашчистио све о афери са старијом певачицом
Мондо 08.10.2024
Бака Прасе откио је шта се десило након што је Јелену Карлеушу угостио у свом дому, а затим проговорио и о наводној афери с Лепом Лукић. Јелена Карлеуша и Богдан Илић, познатиј као Бака Прасе одржали су лајв из његовог дома… »
"Кунем се нисам знао, после сам сконтао": Бака Прасе напокон открио да ли се нешто десило са Лепом Лукић
Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Јутјубер Богдан Илић позантији као Бака Прасе, огласио се након лајва са Јеленом Карлеушом и открио све о афери у коју је уплетена Лепа Лукић. Наиме, Јелена је рекла да је чула да је Бака добар у кревету, као и да… »
"Осетим жмарце тамо доле": Бака Прасе открио шта се дешавало после лајва са Карлеушом, поменуо и Лепу Лукић
Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Јучерашњи лајв Баке Прасета са Јеленом Карлеушом пратило је 183.000 људи, што је јутјубера одушевио. Поменуо је и да је за 3 минута оборен рекорд, а да се за минут укључило 50.000 људи, а онда је на вечерашњем… »
Вести дана »
Данас без воде у Београду: У овом делу Палилуле чесме суве све до 18 сати
Курир пре 6 минутајош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана