Povezane vesti
"Karleuša mi uvalila, mislio sam da je riba, a ono...": Baka Prase raščistio sve o aferi sa starijom pevačicom
Mondo 08.10.2024
Baka Prase otkio je šta se desilo nakon što je Jelenu Karleušu ugostio u svom domu, a zatim progovorio i o navodnoj aferi s Lepom Lukić. Jelena Karleuša i Bogdan Ilić, poznatij kao Baka Prase održali su lajv iz njegovog doma, koji je prikupio veliki broj… »
"Kunem se nisam znao, posle sam skontao": Baka Prase napokon otkrio da li se nešto desilo sa Lepom Lukić
Telegraf 08.10.2024
Preporučujemo. Jutjuber Bogdan Ilić pozantiji kao Baka Prase, oglasio se nakon lajva sa Jelenom Karleušom i otkrio sve o aferi u koju je upletena Lepa Lukić. Naime, Jelena je rekla da je čula da je Baka dobar u krevetu, kao i da je tu informaciju čula od… »
"Osetim žmarce tamo dole": Baka Prase otkrio šta se dešavalo posle lajva sa Karleušom, pomenuo i Lepu Lukić
Telegraf 08.10.2024
Preporučujemo. Jučerašnji lajv Bake Praseta sa Jelenom Karleušom pratilo je 183.000 ljudi, što je jutjubera oduševio. Pomenuo je i da je za 3 minuta oboren rekord, a da se za minut uključilo 50.000 ljudi, a onda je na večerašnjem lajvu rekao da je… »
Vesti dana »

Završen protest građana Voždovca “Pamtimo! Pravda stiže”: „Performans sa sandukom usmeren prema “stranci zla”
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Đurić u Njujorku sa Ramdinom: Intenziviranje odnosa značajno za Srbiju (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ubistvo u Hrvatskoj: Napadač presreo žrtvu i upucao: U toku opsežna potraga za ubicom
Blic pre 38 minutajoš 2 povezane

Građanska grupa „Čisti ljudi za čist Kosjerić“ tvrdi: Milan Radoičić zastrašivao građane Kosjerića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana