Povezane vesti
Brkić: Vlasti banalizovale debatu o litijumu, izostanak poverenja u institucije pokazuje da je Srbija razvaljena država
N1 Info 08.10.2024
“Moja glavna zamerka vlastima je što su dijalog o litijumu banalizovale… Mi imamo debatu stručne javnosti o tome i mislim da bi na tome trebalo da ostane, bez mešanja politike", izjavio je novinar Miša Brkić. Komentarišući rezultate istraživanja prema… »
Brkić: Vlasti banalizovale debatu o litijumu, izostanak poverenja u institucije pokazuje da je Srbija razvaljena država
Novi magazin 08.10.2024
“Moja glavna zamerka vlastima je što su dijalog o litijumu banalizovale… Mi imamo debatu stručne javnosti o tome i mislim da bi na tome trebalo da ostane, bez mešanja politike", izjavio je novinar Miša Brkić. Komentarišući rezultate istraživanja prema… »
Vesti dana »

Osam eksplozija u ruskoj regiji, obustavljeni letovi. Preokret u Vašingtonu oko pregovora s Putinom: Kako će na ovo odgovoriti Zelenski?
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih

Zelenski: Ukrajina podržava zajedničku izjavu evropskih lidera o miru
Insajder pre 21 minutajoš 17 povezanih

Jokićeva magija zapalila društvene mreže! Ljudi masovno dele spektakularan potez neponovljivog Srbina - Ovo nije košarka, ovo je umetnost!
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Oprez: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji ka granicama sa Hrvatskom, Mađarskom i Severnom Makedonijom
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih