Povezane vesti
Brkić: Vlasti banalizovale debatu o litijumu, izostanak poverenja u institucije pokazuje da je Srbija razvaljena država
N1 Info 08.10.2024
“Moja glavna zamerka vlastima je što su dijalog o litijumu banalizovale… Mi imamo debatu stručne javnosti o tome i mislim da bi na tome trebalo da ostane, bez mešanja politike", izjavio je novinar Miša Brkić. Komentarišući rezultate istraživanja prema… »
Brkić: Vlasti banalizovale debatu o litijumu, izostanak poverenja u institucije pokazuje da je Srbija razvaljena država
Novi magazin 08.10.2024
“Moja glavna zamerka vlastima je što su dijalog o litijumu banalizovale… Mi imamo debatu stručne javnosti o tome i mislim da bi na tome trebalo da ostane, bez mešanja politike", izjavio je novinar Miša Brkić. Komentarišući rezultate istraživanja prema… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 10 minutajoš 70 povezanih
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom /video/
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini Napad na voz u Ukrajini: U Odesi poginuo kondukter, obustavljen saobraćaj na više pravaca
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih
U Srbiji stabilna snabdevenost đubrivom, gorivom i svim sirovinama
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih