Povezane vesti
Brkić: Vlasti banalizovale debatu o litijumu, izostanak poverenja u institucije pokazuje da je Srbija razvaljena država
N1 Info 08.10.2024
“Moja glavna zamerka vlastima je što su dijalog o litijumu banalizovale… Mi imamo debatu stručne javnosti o tome i mislim da bi na tome trebalo da ostane, bez mešanja politike", izjavio je novinar Miša Brkić. Komentarišući rezultate istraživanja prema… »
Brkić: Vlasti banalizovale debatu o litijumu, izostanak poverenja u institucije pokazuje da je Srbija razvaljena država
Novi magazin 08.10.2024
“Moja glavna zamerka vlastima je što su dijalog o litijumu banalizovale… Mi imamo debatu stručne javnosti o tome i mislim da bi na tome trebalo da ostane, bez mešanja politike", izjavio je novinar Miša Brkić. Komentarišući rezultate istraživanja prema… »
Vesti dana »
Novi Sad: Pristalice SNS-a uzvikuju građanima da su ustaše, oni uzvraćaju sa Ruke su vam krvave
Serbian News Media pre 2 minutajoš 18 povezanih
Poljoprivrednici i tokom noći nastavljaju blokadu puteva Kragujevac–Topola i Kragujevac–Gornji Milanovac
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
EK o problemima prevoznika Zapadnog Balkana: Koristite postojeće pravne mehanizme
Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih
Državni sekretar SAD u Budimpešti podržao Orbanovu kandidaturu za još jedan mandat
Beta pre 2 satajoš 31 povezana