Повезане вести

Откривено кад Ђоковић игра у Шангају: Кинези га обожавају, зато је опет добио најбољи термин!

Откривено кад Ђоковић игра у Шангају: Кинези га обожавају, зато је опет добио најбољи термин!

Мондо 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић и Рус Роман Сафјулин играју трећи меч дана у Шангају. Новак Ђоковић је декласирао италијанског тенисера Флавија Коболија у трећем колу Шангаја, а само неколико минута касније је сазнао да ће у… »
Ђоковић задовољан игром против Коболија: Одговара ми овај формат такмичења

Ђоковић задовољан игром против Коболија: Одговара ми овај формат такмичења

Радио 021 08.10.2024
Новак Ђоковић изјавио је данас после пласмана у осмину финала мастерса у Шангају да је задовољан игром против Италијана Флавија Коболија, којег је победио у мечу трећег кола (6:1, 6:2). "Имао сам јасан план игре. Знао сам да… »
Новак одмах сазнао следећег противника: Рус којег је декласирао на путу до титуле у Кини

Новак одмах сазнао следећег противника: Рус којег је декласирао на путу до титуле у Кини

Мондо 08.10.2024
Новак Ђоковић ће у четвртом колу Шангаја играти против Романа Сафиулина. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић рутински је савладао Италијана Флавија Коболија (6:1, 6.2) у трећем колу Шангаја. Само неколико минута касније… »
Ко је остао Новаку Ђоковићу до титуле Мастерса у Шангају: Рус, па комшија и пријатељ, а онда...

Ко је остао Новаку Ђоковићу до титуле Мастерса у Шангају: Рус, па комшија и пријатељ, а онда...

Телеграф 08.10.2024
Новак Ђоковић се пласирао у осмину финала Мастерса у Шангају, а наредни меч га на кинеској повратничкој турнеји очекује против Романа Сафиулина. Новак се до сада два пута састајао са руским тенисером и оба пута је славио са по… »
Ево шта значи знак 德 који је Ђоковић написао на камери и одушевио Кинезе

Ево шта значи знак 德 који је Ђоковић написао на камери и одушевио Кинезе

Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, пласирао се у осмину финала турнира у Шангају, где га у среду чека дуел против Романа Сафиулина, који је изненадио полуфиналисту УС Опена Френсиса Тијафоа. После меча… »
Ђоковићева изјава из Кине одушевила навијаче: "Докле год треба могу да играм сваки дан"

Ђоковићева изјава из Кине одушевила навијаче: "Докле год треба могу да играм сваки дан"

Мондо 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић има снаге да сваки дан буде на терену, баш као што навијачи желе. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић није имао никаквих проблема у трећем колу Шангаја - експресно је савладао младог… »
Американац псовао судију у Шангају: Хаос на крају меча, Новаков ривал гледао у чуду

Американац псовао судију у Шангају: Хаос на крају меча, Новаков ривал гледао у чуду

Мондо 08.10.2024
Невероватну сцену на турниру направио је Френсис Тијафо, након што га је Рус спречио да стигне до окршаја против Ђоковића. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић сазнао је да ће у наредној рунди Шангаја играти против Романа… »
Ево када Новак Ђоковић игра свој меч осмине финала Шангаја против Романа Сафијулина

Ево када Новак Ђоковић игра свој меч осмине финала Шангаја против Романа Сафијулина

Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић успео је да се пласира у осмину финала АТП Мастерса у Шангају, пошто је савладао данас Флавија Коболија из Италије у два сета (6:1, 6:2). Готово у исто време сазнао је и термин… »
Ђоковић презадовољан својом игром против Коболија: "Знао сам шта треба да радим"

Ђоковић презадовољан својом игром против Коболија: "Знао сам шта треба да радим"

Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, пласирао се у осмину финала Шангаја пошто је са 6:1, 6:2 савладао Флавија Коболија из Италије и заказао дуел против Романа Сафиулина, који је изненадио Френсиса… »
Ђоковић угледао ривала у ходнику пре меча, прекинуо вежбу, па одушевио све потезом

Ђоковић угледао ривала у ходнику пре меча, прекинуо вежбу, па одушевио све потезом

Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, од 12.30 у Шангају игра меч трећег кола против Италијана Флавија Коболија, а занимљиво је да је управо пре меча у теретани срео ривала против кога ће играти. Док је… »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Ђоковић - Коболи на Мастерсу у Шангају

Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Ђоковић - Коболи на Мастерсу у Шангају

Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић ће се сусрести са Италијаном Флавијем Коболијем у мечу трећег кола Мастерс турнира у Шангају. Новак је претходно савладао Михелсена након велике борбе коју је Американац… »

Вести дана »