Повезане вести

Колико срце овај човек има: Новак Ђоковић поново показао каква је људина

Колико срце овај човек има: Новак Ђоковић поново показао каква је људина

Вечерње новости 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић поново је показао какав је човек. Фото: Профимедиа Иако српски тенисер Новак Ђоковић игра тренутно на Мастерсу у Шангају, увек показује и своју хуману страну. Новак Ђоковић је у трећем колу Шангаја… »
"Изгубио сам живце, то нисам био ја": Американац Френсис Тијафо побеснео, па се извињавао

"Изгубио сам живце, то нисам био ја": Американац Френсис Тијафо побеснео, па се извињавао

НАЈБОЉИ тенисер свих времена Новак Ђоковић добио је ривала у осмини финала мастерса у Шангају. Реч је о руском тенисеру Роману Сафиулину, који је након драме савладао фаворизованог Френсиса Тијафоа 2:1 (5:7, 7:5, 7:6 (7:5))… »
Новак пронашао змаја у земљи чаја: Може драматично да скочи у АТП трци и ривали су већ схватили поруку

Новак пронашао змаја у земљи чаја: Може драматично да скочи у АТП трци и ривали су већ схватили поруку

Нова 08.10.2024
: Новак Ђоковић је одрадио посао са чистом десетком против Флавија Коболија за осмину финала мастерса у Шангају. Рутински, лако и са много контроле, баш онако како навијачи воле да виде Ђоковића у првим рундама турнира. А није… »
Тијафо се извинио: То нисам ја, неприхватљиво понашање

Тијафо се извинио: То нисам ја, неприхватљиво понашање

Спорт клуб 08.10.2024
Амерички тенисер Френсис Тијафо извинио се због тога што је псовао судију после пораза од Романа Сафијулина у трећем колу мастерса у Шангају. Тијафо је зарадио опомену због прекорачења времена при резултату 5-5 у тај брејку… »
ХЛ: Најбољи Новакови поени у победи над Коболијем (ВИДЕО)

ХЛ: Најбољи Новакови поени у победи над Коболијем (ВИДЕО)

Спорт клуб 08.10.2024
Новак Ђоковић одиграо је изврсно у дуелу са Флавиом Коболијем, изгубио је само три гема, а стигао је да одигра и неколико импресивних удараца. Погледајте најбоље моменте меча, а Новака поново гледајте на Спорт клубу 1 у среду од… »
Шангај: Зверев у осмини финала

Шангај: Зверев у осмини финала

Спортски журнал 08.10.2024
Немац победио Холанђанина Талона Грикспора. Трећи тенисер света Александар Зверев пласирао се данас у осмину финала мастерса у Шангају, пошто је победио 40. тенисера света Холанђанина Талона Грикспора после три сета, 7:6, 2:6… »
Зверев након скоро три сата борбе сломио Грикспора (ВИДЕО)

Зверев након скоро три сата борбе сломио Грикспора (ВИДЕО)

Спорт клуб 08.10.2024
Саша Зверев последњи је учесник осмине финала Мастерса у Шангају пошто је у сјајном мечу савладао Талона Грикспора са 2:1. Зверев је оба сета у тај-брејку, први са 8:6 а онда и 7:5 у одлучујућем стрећем сету. Други сет припао је… »
Када и где можете да гледате меч Новака Ђоковића у осмини финала мастерса у Шангају?

Када и где можете да гледате меч Новака Ђоковића у осмини финала мастерса у Шангају?

Данас 08.10.2024
Српски тенисер лако је пребродио препреку звану Флавио Коболи у трећем колу мастерса у Шангају и пласирао се у осмину финала. Наредни противник ће му бити Роман Сафиулин који је изненадио фаворизованог Френсиса Тијафоа и савладао… »
Каква лудница у Шангају: Зверев пропустио седам меч лопти, мучио се, па славио

Каква лудница у Шангају: Зверев пропустио седам меч лопти, мучио се, па славио

АЛЕКСАНДЕР Зверев обезбедио је место у осмини финала мастерса у Шангају, а до тријумфа над Талоном Грикспором дошао је након велике драме резултатом 2:1 (7:6, 2:6, 7:6). ФОТО: Тањуг/АП У првом сету није било ниједног брејка и… »
Новак Ђоковић проговорио на три језика: Одмах стигао одговор, ево и од кога (фото)

Новак Ђоковић проговорио на три језика: Одмах стигао одговор, ево и од кога (фото)

Српски тенисер Новак Ђоковић у трећем колу Шангаја победио је Флавиа Коболија резултатом 2:0 по сетовима 6:1, 6:2. Фото: Профимедиа Новак Ђоковић се огласио после победе у Шангају на свом "Инстаграм" налогу,написоа је реч "идемо"… »
Тијафо судији пет пута: "Је*и се!" ВИДЕО

Тијафо судији пет пута: "Је*и се!" ВИДЕО

Б92 08.10.2024
Амерички тенисер Френсис Тијафо тешко је поднео елиминацију са Мастерса у Шангају. Њега је у осмини финала савладао Роман Сафијулин врло неизвесним резултатом 2:1 (7:5, 5:7, 7:6). У тај-брејку одлучујућег сета, при резултату… »
Новаку одговара ритам у Шангају: "Прија кад не играм сваког дана, Коболи видљиво уморан"

Новаку одговара ритам у Шангају: "Прија кад не играм сваког дана, Коболи видљиво уморан"

Спортске.нет 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас после пласмана у осмину финала мастерса у Шангају да је задовољан игром против Италијана Флавија Коболија којег је победио у мечу трећег кола (6:1, 6:2). "Имао сам јасан план игре… »
Ђоковић у осмини финала с Сафијулином

Ђоковић у осмини финала с Сафијулином

Најбољи тенисер света икад сутра на централном терену. Новак Ђоковић, после рутинске елиминације италијанског тенисера Флавија Коболија с мастерса у Шангају (6:1, 6:2), играће у осмини финала с Романом Сафијулином. Меч је сутра… »
Новак Ђоковић хара кином: Ево шта је зарадио победом над Коболијем

Новак Ђоковић хара кином: Ево шта је зарадио победом над Коболијем

Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала турнира у Шангају, пошто је победио италијанског тенисера Флавија Коболија с резултатом 2:0, по сетовима 6:1, 6:2. Фото: Профимедиа Расположен је био Ђоковић, који је од… »
Ђоковић: Свеж сам, не смета ми да играм сваки дан (видео)

Ђоковић: Свеж сам, не смета ми да играм сваки дан (видео)

Новак је био задиовољан после пласман у осмину финала мастерса. Новак Ђоковић изјавио је данас да је задовољан победом против Италијана Флавија Коболија у трећем колу мастерса у Шангају. Ђоковић је данас победио Коболија 6:1… »
Новак без милости: Србин лагано до осмине финала Шангаја (видео)

Новак без милости: Србин лагано до осмине финала Шангаја (видео)

Италијан без шанси против Ђоковића. Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала мастерса у Шангају, пошто је данас у трећем колу победио Италијана Флавија Коболија 6:1, 6:2. Меч је трајао 64 минута. Ђоковић је први сет против 30… »
У Београд долази још један грен слем шампион

У Београд долази још један грен слем шампион

Спорт клуб 08.10.2024
Хрват Марин Чилић, Италијан Флавио Коболи, Американац Брендон Накашима, Чех Јиржи Лехечка и Аргентинци Франсиско Серундоло и Томас Мартин Ечевери играће на Београд опену, саопштили су организатори турнира. Ветеран Марин Чилић… »
Новакова бекхенд паралела дефинитивно је поен меча (ВИДЕО)

Новакова бекхенд паралела дефинитивно је поен меча (ВИДЕО)

Спорт клуб 08.10.2024
Новак Ђоковић није имао већих проблема у дуелу са Флавијом Коболијем на турниру у Шангају. Славио је са 6:1, 6:2 и пласирао се у осмину финала где га чека Роман Сафиулин који је победио Тијафоа у мечу који је имао буран… »
Тениска елито, чувај се! Новак Ђоковић кад дође у Кину и са 37 година делује као сила

Тениска елито, чувај се! Новак Ђоковић кад дође у Кину и са 37 година делује као сила

Новак Ђоковић је одиграо најбољи меч од Олимпијских игара и прегазио Флавија Коболија - 6:1, 6:2 и тако се пласирао у осмину финала мастерса у Шангају. ФОТО: Профимедиа Од самог почетка меча Ђоковић је диктирао темпо, знао је… »
Новак Ђоковић после победе над Коболијем: Искористио сам своје шансе и то је било то

Новак Ђоковић после победе над Коболијем: Искористио сам своје шансе и то је било то

Данас 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић, који је у 3. колу мастерса у Шангају победио Италијана Флавија Каболија (6:1, 6:2), рекао је после меча да је одиграо “чврсто”. „Било је добро од почетка јер сам пратио јасан план игре и искористио… »
Ђоковић меље: Свега сат и 3 минута за нову победу српског тенисера!

Ђоковић меље: Свега сат и 3 минута за нову победу српског тенисера!

Хот спорт 08.10.2024
Први рекет Србије се пласирао у 4. коло мастерса у Шангају! Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић савладао је италијана Флавија Коболија са 2-0, 6-1 и 6-2 у сетовима за свега 63 минута. Наш најтрофејнији тенисер у историји… »
Руне против Фрица за четвртфинале мастерса

Руне против Фрица за четвртфинале мастерса

Данац савладао Лехечку. Дански тенисер Холгер Руне пласирао се данас у осмину финала мастерса у Шангају, пошто је победио 34. тенисера света Чеха Јиржија Лехечку после два сета, 6:4, 7:5. Руне, 14. тенисер света, два пута је узео… »
Било је осцилација, али одиграо сам добар меч: Ђоковић након пласмана у треће коло Мастерса у Шангају

Било је осцилација, али одиграо сам добар меч: Ђоковић након пласмана у треће коло Мастерса у Шангају

Еуроневс 08.10.2024
Фантастични Новак Ђоковић "почистио" је са терена у Шангају младог Италијана Коболија. Јансно најбољи играч свих времена имао је разлога за задовољство после тријумфа. "Баш је било добро од старта. Имао сам јасан план игре… »
Скандал у Шангају: „Ј**и се, човече, ј**и се!“ (ВИДЕО)

Скандал у Шангају: „Ј**и се, човече, ј**и се!“ (ВИДЕО)

Спорт клуб 08.10.2024
Новак Ђоковић ће након победе над Флавијом Коболијем играти у осмини финала турнира у Шангају против Романа Сафиулина, а његов дуел са Френсисом Тијафоом имао је буран завршетак. На 5:5 у тај-брејку судија је због одуговлачења… »
Ђоковић у среду у истом термину - борба за четвртфинале

Ђоковић у среду у истом термину - борба за четвртфинале

Б92 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић сазнао је када игра осмину финала Мастерса у Шангају. Новак Ђоковић је за 63 минута игре победио Флавија Коболија и пласирао се у осмину финала Мастерса у Шангају. Српски тенисер ће играти против… »
Американац "испустио" Ђоковића, па се издрао на судију: "Је*и се!" ВИДЕО

Американац "испустио" Ђоковића, па се издрао на судију: "Је*и се!" ВИДЕО

Б92 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић је по пласману у осмину финала, после победе над Италијаном Флавијом Коболијем, одмах сазнао следећег ривала, а ради се о руском тенисеру Роману Сафјулину. Сафјулин је готово у исто време када је… »
Познат ривал и термин Новаковог меча у осмини финала Шангаја!

Познат ривал и термин Новаковог меча у осмини финала Шангаја!

Спортске.нет 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала мастерса у Шангају. Ђоковић у Кини напада јубиларну 100. титулу у каријери, а у трећој рунди савладао је Италијана Флавија Коболија са 2:0, по сетовима 6:1, 6:2. Противник… »
Ђоковић: Све урађено како треба, задовољан сам (ВИДЕО)

Ђоковић: Све урађено како треба, задовољан сам (ВИДЕО)

Спорт клуб 08.10.2024
Новак Ђоковић је рутински одрадио меч са Флавиом Коболијем и након нешто више од једног сата игре прошао у осмину финала турнира у Шангају. Српски тенисер је противнику препустио само три гема и истакао да је задовољан оним што… »
Новак Ђоковић у трећем колу турнира у Шангају: Италијан Каболи није пружио достојан отпор

Новак Ђоковић у трећем колу турнира у Шангају: Италијан Каболи није пружио достојан отпор

Еуроневс 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Мастерса у Шангају након што је у два сета био бољи од италијајнског представника Фабија Каболија - 2:0 (6:1,6:2). Било је ово много боље издање најбољег тенисера свих… »
Он је наредни ривал Србина! Ево против кога Новак Ђоковић игра у осмини финала Шангаја

Он је наредни ривал Србина! Ево против кога Новак Ђоковић игра у осмини финала Шангаја

СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић је брзо победио Флавија Коболија у трећем колу мастерса у Шангају, а готово истовремено сазнао је ко ће му бити ривал у наредном колу. ФОТО: Профимедиа То ће бити Рус Роман Сафиулин, који је направио… »
Сурови Новак почистио Коболија за осмину финала Шангаја!

Сурови Новак почистио Коболија за осмину финала Шангаја!

Спортске.нет 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је Италијана Флавија Коболија резултатом 2:0 (6:1, 6:2) у сетовима у трећем колу АТП турнира у Шангају. Меч је трајао сат и четири минуте игре. Најбољи тенисер свих времена силовито је ушао у… »
Новак Ђоковић лако у осмини финала мастерса у Шангају

Новак Ђоковић лако у осмини финала мастерса у Шангају

Данас 08.10.2024
Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала мастерса у Шангају, јер је у мечу 3. кола победио Италијана Флавија Коболија са 6:1, 6:2. Италијан, који је тренутно 28. играч на АТП листи имао је пуно проблема са првим сервисом, а још… »
Доминација - Ђоковић за сат времена до осмине финала

Доминација - Ђоковић за сат времена до осмине финала

Б92 08.10.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је Флавија Коболија резултатом 2-0 (6:1, 6:2) у трећем колу Мастерса у Шангају. Новак Ђоковић је у суботу победио Алекса Микелсена у другом колу и неких 60 сати касније сусрео се са Флавијом… »

Вести дана »