Povezane vesti
Đoković se plasirao u osminu finala mastersa u Šangaju
Vesti online 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je danas u trećem kolu pobedio Italijana Flavija Kobolija 6:1, 6:2. Meč je trajao 64 minuta. Đoković je prvi set protiv 30. igrača na ATP listi dobio sa dva… »
"Izgubio sam živce, to nisam bio ja": Amerikanac Frensis Tijafo pobesneo, pa se izvinjavao
Večernje novosti 08.10.2024
NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković dobio je rivala u osmini finala mastersa u Šangaju. Reč je o ruskom teniseru Romanu Safiulinu, koji je nakon drame savladao favorizovanog Frensisa Tijafoa 2:1 (5:7, 7:5, 7:6 (7:5)). FOTO. EPA Rus je imao set… »
Koliko srce ovaj čovek ima: Novak Đoković ponovo pokazao kakva je ljudina
Srpski teniser Novak Đoković ponovo je pokazao kakav je čovek. Foto: Profimedia Iako srpski teniser Novak Đoković igra trenutno na Mastersu u Šangaju, uvek pokazuje i svoju humanu stranu. Novak Đoković je u trećem kolu Šangaja pobedio je Flavia… »
Novak pronašao zmaja u zemlji čaja: Može dramatično da skoči u ATP trci i rivali su već shvatili poruku
Nova 08.10.2024
: Novak Đoković je odradio posao sa čistom desetkom protiv Flavija Kobolija za osminu finala mastersa u Šangaju. Rutinski, lako i sa mnogo kontrole, baš onako kako navijači vole da vide Đokovića u prvim rundama turnira. A nije uvek bilo tako ove… »
Zverev se mučio i prošao u osminu finala
Sportske.net 08.10.2024
Treći teniser sveta Aleksandar Zverev plasirao se danas u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 40. tenisera sveta Holanđanina Talona Grikspora posle tri seta, 7:6 (6), 2:6, 7:6 (5). Meč je trajao dva sata i 50 minuta. Zverev je osvojio… »
Šangaj: Zverev u osmini finala
Sportski žurnal 08.10.2024
Nemac pobedio Holanđanina Talona Grikspora. Treći teniser sveta Aleksandar Zverev plasirao se danas u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 40. tenisera sveta Holanđanina Talona Grikspora posle tri seta, 7:6, 2:6, 7:6. Meč je trajao dva… »
HL: Najbolji Novakovi poeni u pobedi nad Kobolijem (VIDEO)
Sport klub 08.10.2024
Novak Đoković odigrao je izvrsno u duelu sa Flaviom Kobolijem, izgubio je samo tri gema, a stigao je da odigra i nekoliko impresivnih udaraca. Pogledajte najbolje momente meča, a Novaka ponovo gledajte na Sport klubu 1 u sredu od 12.30, kada mu je… »
Tijafo se izvinio: To nisam ja, neprihvatljivo ponašanje
Sport klub 08.10.2024
Američki teniser Frensis Tijafo izvinio se zbog toga što je psovao sudiju posle poraza od Romana Safijulina u trećem kolu mastersa u Šangaju. Tijafo je zaradio opomenu zbog prekoračenja vremena pri rezultatu 5-5 u taj brejku trećeg seta, a posle… »
Novak Đoković u osmini finala Mastersa u Šangaju
Politika 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju, pošto je danas u trećem kolu pobedio Italijana Flavija Kobolija 6:1, 6:2. Meč je trajao 64 minuta. Đoković je prvi set protiv 30. igrača na ATP listi dobio sa dva… »
Gofan u osmini finala mastersa u Šangaju
Gofan će u osmini finala igrati protiv pobednika duela između trećeg tenisera sveta Nemca Aleksandra Zvereva i 40. tenisera sveta Holanđanina Talona Grikspora. Belgijski teniser David Gofan plasirao se danas u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto… »
Zverev propustio sedam meč-lopti, ali ipak prošao dalje
B92 08.10.2024
Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u osminu finala Masters turnira u Šangaju. On je u poslednjem meču dana posle skoro tri sata borbe savladao Holanđanina Talona Grikspora rezultatom 2:1 (7:6, 2:6, 7:6). U prvom setu nije bilo nijednog… »
Kada i gde možete da gledate meč Novaka Đokovića u osmini finala mastersa u Šangaju?
Danas 08.10.2024
Srpski teniser lako je prebrodio prepreku zvanu Flavio Koboli u trećem kolu mastersa u Šangaju i plasirao se u osminu finala. Naredni protivnik će mu biti Roman Safiulin koji je iznenadio favorizovanog Frensisa Tijafoa i savladao ga sa 2:1 u setovima… »
Zverev nakon skoro tri sata borbe slomio Grikspora (VIDEO)
Sport klub 08.10.2024
Saša Zverev poslednji je učesnik osmine finala Mastersa u Šangaju pošto je u sjajnom meču savladao Talona Grikspora sa 2:1. Zverev je oba seta u taj-brejku, prvi sa 8:6 a onda i 7:5 u odlučujućem strećem setu. Drugi set pripao je Holanđaninu sa… »
Novak Đoković progovorio na tri jezika: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (foto)
Srpski teniser Novak Đoković u trećem kolu Šangaja pobedio je Flavia Kobolija rezultatom 2:0 po setovima 6:1, 6:2. Foto: Profimedia Novak Đoković se oglasio posle pobede u Šangaju na svom "Instagram" nalogu,napisoa je reč "idemo" na srpskom… »
Kakva ludnica u Šangaju: Zverev propustio sedam meč lopti, mučio se, pa slavio
ALEKSANDER Zverev obezbedio je mesto u osmini finala mastersa u Šangaju, a do trijumfa nad Talonom Griksporom došao je nakon velike drame rezultatom 2:1 (7:6, 2:6, 7:6). FOTO: Tanjug/AP U prvom setu nije bilo nijednog brejka i tek u 13. gemu je rešeno… »
Đoković: Srećan sam što igram svaki dan sve dok to bude potrebno
Politika 08.10.2024
ŠANGAJ- Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da je zadovoljan pobedom protiv Italijana Flavija Kobolija u trećem kolu Mastersa u Šangaju. Đoković je danas pobedio Kobolija 6:1, 6:2. "Bilo je dobro od početka meča, jer sam pratio jasan… »
Đoković u osmini finala s Safijulinom
Najbolji teniser sveta ikad sutra na centralnom terenu. Novak Đoković, posle rutinske eliminacije italijanskog tenisera Flavija Kobolija s mastersa u Šangaju (6:1, 6:2), igraće u osmini finala s Romanom Safijulinom. Meč je sutra, takođe, od 12.30… »
Novaku odgovara ritam u Šangaju: "Prija kad ne igram svakog dana, Koboli vidljivo umoran"
Sportske.net 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u osminu finala mastersa u Šangaju da je zadovoljan igrom protiv Italijana Flavija Kobolija kojeg je pobedio u meču trećeg kola (6:1, 6:2). "Imao sam jasan plan igre. Znao sam da moram da… »
Tijafo sudiji pet puta: "Je*i se!" VIDEO
B92 08.10.2024
Američki teniser Frensis Tijafo teško je podneo eliminaciju sa Mastersa u Šangaju. Njega je u osmini finala savladao Roman Safijulin vrlo neizvesnim rezultatom 2:1 (7:5, 5:7, 7:6). U taj-brejku odlučujućeg seta, pri rezultatu 5:5, glavni sudija je… »
Novak Đoković hara kinom: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira u Šangaju, pošto je pobedio italijanskog tenisera Flavija Kobolija s rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:2. Foto: Profimedia Raspoložen je bio Đoković, koji je od početka meča uspeo… »
Đoković dobio protivnika u senci skandala: Nemoćni Amerikanac žestoko psovao sudiju, pa otišao kući (video)
NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković dobio je rivala u osmini finala mastersa u Šangaju. Reč je o ruskom teniseru Romanu Safiulinu, koji je nakon drame savladao favorizovanog Frensisa Tijafoa 2:1 (5:7, 7:5, 7:6 (7:5)). FOTO: EPA Rus je imao set… »
Novak bez milosti: Srbin lagano do osmine finala Šangaja (video)
Italijan bez šansi protiv Đokovića. Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je danas u trećem kolu pobedio Italijana Flavija Kobolija 6:1, 6:2. Meč je trajao 64 minuta. Đoković je prvi set protiv 30. igrača na ATP… »
Đoković: Svež sam, ne smeta mi da igram svaki dan (video)
Novak je bio zadiovoljan posle plasman u osminu finala mastersa. Novak Đoković izjavio je danas da je zadovoljan pobedom protiv Italijana Flavija Kobolija u trećem kolu mastersa u Šangaju. Đoković je danas pobedio Kobolija 6:1, 6:2. - Bilo je dobro… »
Novakova bekhend paralela definitivno je poen meča (VIDEO)
Sport klub 08.10.2024
Novak Đoković nije imao većih problema u duelu sa Flavijom Kobolijem na turniru u Šangaju. Slavio je sa 6:1, 6:2 i plasirao se u osminu finala gde ga čeka Roman Safiulin koji je pobedio Tijafoa u meču koji je imao buran završetak. Novak je dobio… »
U Beograd dolazi još jedan gren slem šampion
Sport klub 08.10.2024
Hrvat Marin Čilić, Italijan Flavio Koboli, Amerikanac Brendon Nakašima, Čeh Jirži Lehečka i Argentinci Fransisko Serundolo i Tomas Martin Ečeveri igraće na Beograd openu, saopštili su organizatori turnira. Veteran Marin Čilić (36) je trenutno… »
Teniska elito, čuvaj se! Novak Đoković kad dođe u Kinu i sa 37 godina deluje kao sila
Novak Đoković je odigrao najbolji meč od Olimpijskih igara i pregazio Flavija Kobolija - 6:1, 6:2 i tako se plasirao u osminu finala mastersa u Šangaju. FOTO: Profimedia Od samog početka meča Đoković je diktirao tempo, znao je šta želi, igrao je… »
Novak Đoković posle pobede nad Kobolijem: Iskoristio sam svoje šanse i to je bilo to
Danas 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković, koji je u 3. kolu mastersa u Šangaju pobedio Italijana Flavija Kabolija (6:1, 6:2), rekao je posle meča da je odigrao “čvrsto”. „Bilo je dobro od početka jer sam pratio jasan plan igre i iskoristio sam svaku… »
Đoković melje: Svega sat i 3 minuta za novu pobedu srpskog tenisera!
Hot sport 08.10.2024
Prvi reket Srbije se plasirao u 4. kolo mastersa u Šangaju! Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković savladao je italijana Flavija Kobolija sa 2-0, 6-1 i 6-2 u setovima za svega 63 minuta. Naš najtrofejniji teniser u istoriji odigrao je mnogo… »
Novak Đoković u trećem kolu turnira u Šangaju: Italijan Kaboli nije pružio dostojan otpor
Euronews 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Šangaju nakon što je u dva seta bio bolji od italijajnskog predstavnika Fabija Kabolija - 2:0 (6:1,6:2). Bilo je ovo mnogo bolje izdanje najboljeg tenisera svih vremena nego ono u… »
Prve reči Đokovića nakon plasmana u osminu finala u Šangaju, priznao je: "Pratio sam ga"
B92 08.10.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je izneo prve utiske nakon plasmana u osminu finala Mastersa u Šangaju. U trećem kolu je Đoković bio bolji od Italijana Flavija Kobolija rezultatom 2:0 – 6:1, 6:2, a odmah nakon meča je izneo utiske. "Bilo je… »
Đoković: Sve urađeno kako treba, zadovoljan sam (VIDEO)
Sport klub 08.10.2024
Novak Đoković je rutinski odradio meč sa Flaviom Kobolijem i nakon nešto više od jednog sata igre prošao u osminu finala turnira u Šangaju. Srpski teniser je protivniku prepustio samo tri gema i istakao da je zadovoljan onim što je pružio na… »
Poznat rival i termin Novakovog meča u osmini finala Šangaja!
Sportske.net 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju. Đoković u Kini napada jubilarnu 100. titulu u karijeri, a u trećoj rundi savladao je Italijana Flavija Kobolija sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2. Protivnik Đokoviću u borbi… »
Amerikanac "ispustio" Đokovića, pa se izdrao na sudiju: "Je*i se!" VIDEO
B92 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković je po plasmanu u osminu finala, posle pobede nad Italijanom Flavijom Kobolijem, odmah saznao sledećeg rivala, a radi se o ruskom teniseru Romanu Safjulinu. Safjulin je gotovo u isto vreme kada je Đoković savladao… »
Đoković u sredu u istom terminu - borba za četvrtfinale
B92 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković saznao je kada igra osminu finala Mastersa u Šangaju. Novak Đoković je za 63 minuta igre pobedio Flavija Kobolija i plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju. Srpski teniser će igrati protiv Romana Safijulina koji… »
Skandal u Šangaju: „J**i se, čoveče, j**i se!“ (VIDEO)
Sport klub 08.10.2024
Novak Đoković će nakon pobede nad Flavijom Kobolijem igrati u osmini finala turnira u Šangaju protiv Romana Safiulina, a njegov duel sa Frensisom Tijafoom imao je buran završetak. Na 5:5 u taj-brejku sudija je zbog odugovlačenja oduzeo prvi servis… »
Bilo je oscilacija, ali odigrao sam dobar meč: Đoković nakon plasmana u treće kolo Mastersa u Šangaju
Euronews 08.10.2024
Fantastični Novak Đoković "počistio" je sa terena u Šangaju mladog Italijana Kobolija. Jansno najbolji igrač svih vremena imao je razloga za zadovoljstvo posle trijumfa. "Baš je bilo dobro od starta. Imao sam jasan plan igre. Znao sam da moram da… »
Rune protiv Frica za četvrtfinale mastersa
Danac savladao Lehečku. Danski teniser Holger Rune plasirao se danas u osminu finala mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 34. tenisera sveta Čeha Jiržija Lehečku posle dva seta, 6:4, 7:5. Rune, 14. teniser sveta, dva puta je uzeo servis češkom… »
Rune u osmini finala
B92 08.10.2024
Danski teniser Holger Rune plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju. Holger Rune se plasirao u osminu finala ATP turnira u Šangaju, pošto je pobedio 34. tenisera sveta Čeha Jiržija Lehečku posle dva seta, 6:4, 7:5. Rune, 14. teniser sveta, dva… »
"Videlo se da je sporiji!" Đoković nakon pobede nad Kobolijem i plasmana u osminu finala Šangaja
Novak Đoković je odigrao najbolji meč od Olimpijskih igara i pregazio Flavija Kobolija - 6:1, 6:2 i tako se plasirao u osminu finala mastersa u Šangaju. Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI - Bilo je dobro od početka jer sam pratio jasan plan igre i… »
On je naredni rival Srbina! Evo protiv koga Novak Đoković igra u osmini finala Šangaja
SRPSKI teniser Novak Đoković je brzo pobedio Flavija Kobolija u trećem kolu mastersa u Šangaju, a gotovo istovremeno saznao je ko će mu biti rival u narednom kolu. FOTO: Profimedia To će biti Rus Roman Safiulin, koji je napravio iznenađenje i… »
Novak Đoković lako u osmini finala mastersa u Šangaju
Danas 08.10.2024
Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Šangaju, jer je u meču 3. kola pobedio Italijana Flavija Kobolija sa 6:1, 6:2. Italijan, koji je trenutno 28. igrač na ATP listi imao je puno problema sa prvim servisom, a još više sa drugim… »
Surovi Novak počistio Kobolija za osminu finala Šangaja!
Sportske.net 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Italijana Flavija Kobolija rezultatom 2:0 (6:1, 6:2) u setovima u trećem kolu ATP turnira u Šangaju. Meč je trajao sat i četiri minute igre. Najbolji teniser svih vremena silovito je ušao u susret sa trenutno… »
Dominacija - Đoković za sat vremena do osmine finala
B92 08.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Flavija Kobolija rezultatom 2-0 (6:1, 6:2) u trećem kolu Mastersa u Šangaju. Novak Đoković je u subotu pobedio Aleksa Mikelsena u drugom kolu i nekih 60 sati kasnije susreo se sa Flavijom Kobolijem u trećem… »
Vesti dana »
VIDEO: Završena blokada novosadskog suda, o daljim koracima nakon saslušanja Relje Stanojevića
Radio 021 pre 19 minutajoš 180 povezanih
Očajan sam zbog odluke Vlade da povuče predlog dopuna Zakona o visokom obrazovanju
Politika pre 1 satjoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 37 minutajoš 35 povezanih
Mogao je da me ubije sa leđa na licu mesta: Dragan je heroj regiona, ugledao tragove i prijavio policiji da se u njihovom selu nalazi Balijagić - ovo je njegova neverovatna priča (FOTO)
RINA pre 48 minutajoš 87 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih