Повезане вести

Нови репрезентативац стигао у "јато орлова"

Нови репрезентативац стигао у "јато орлова"

Б92 08.10.2024
Голман ТСЦ-а Вељко Илић прикључио се тренинзима фудбалске репрезентације Србије у Старој Пазови пред мечеве у Лиги нација, саопштио је ФСС. Илић је у тим уврштен уместо повређеног Вање Милинковића-Савића, који због повреде… »
Пикси добио појачање на голу!

Пикси добио појачање на голу!

Спортски журнал 08.10.2024
Вељко Илић се прикључио тренинзима репрезентације Србије пред мечеве у Лиги нација. Голман ТСЦ-а Вељко Илић прикључио се тренинзима фудбалске репрезентације Србије у Старој Пазови пред мечеве у Лиги нација, саопштио је данас… »
И Пикси има свог Јамала: Селектор Србије једва дочекао најмлађег репрезентативца

И Пикси има свог Јамала: Селектор Србије једва дочекао најмлађег репрезентативца

Вечерње новости 08.10.2024
ГДЕ си, Јамал... Овим речима је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић дочекао на прозивци у Старој Пазови најмлађег репрезентативца Србије. Андрија Максимовић, момак који је почетком јуна напунио 17 година и… »
Стојковић: Влаховић је потребан државном тиму

Стојковић: Влаховић је потребан државном тиму

Политика 08.10.2024
Са нападачем Јувентуса не постоји никакав проблем, разговарали смо, честитао сам му на добрим играма и головима, очекујем га у новембру, казао је селектор, истичући да увек правимо проблем без проблема. – Неколико непланираних… »
Вељко Илић мења Вању Милинковића Савића у репрезентацији Србије

Вељко Илић мења Вању Милинковића Савића у репрезентацији Србије

Спортске.нет 08.10.2024
Репрезентација Србије наставља такмичење у Лиги А Лиги нација утакмицама против Швајцарске у Лесковцу 12. октобра, те Шпаније у Кордоби три дана касније. Селектор националног тима Србије Драган Стојковић остао је лишен услуга… »
Звездиног Месија не плаше изазови: Све је кренуло од дербија, нисам имао страх пред Интер!

Звездиног Месија не плаше изазови: Све је кренуло од дербија, нисам имао страх пред Интер!

Мондо 08.10.2024
Андрија Максимовић је после Андрије Живковића најмлађи дебитант у историји репрезентације Србије. Сјајна игра у дресу Црвене звезде омогућила му је да остане на коначном списку Драгана Стојковића Пиксија. Пред Србијом су дуели са… »
Максимовић о сусрету са Пиксијем, надимку и идолима Митру и Љајићу: "Да ме памте као Андрију!"

Максимовић о сусрету са Пиксијем, надимку и идолима Митру и Љајићу: "Да ме памте као Андрију!"

Спортске.нет 08.10.2024
Фудбалер Црвене звезде Андрија Максимовић (17) је после неколико одличних утакмица у црвено-белом дресу, међу којима су и Вечити дерби и сусрет са Интером у оквиру Лиге шампиона, заслужио позив селектора репрезентације Драгана… »
Репрезентативац добио надимак „нови Јамал“ па поручио: „Хоћу да ме памте по имену а не по надимку“!(видео)

Репрезентативац добио надимак „нови Јамал“ па поручио: „Хоћу да ме памте по имену а не по надимку“!(видео)

Хот спорт 08.10.2024
Андрија Макимовић изјавио да жели да га упамте као легенду! Фудбалску репрезентацију Србије у новом прозору у оквиру Лиге нација очекују мечеви против Швајцарске и Шпаније, а по свему судећи на терену ћемо гледати и другог… »
Максимовић: Желим да оставим траг у фудбалу, једва чекам да дебитујем за Србију

Максимовић: Желим да оставим траг у фудбалу, једва чекам да дебитујем за Србију

Вести онлине 08.10.2024
Желим да оставим траг у фудбалу, да ме једног дана памте као Андрију, а не као Месија, изјавио је играч Црвене звезде Андрија Максимовић и додао да једва чека да дебитује за репрезентацију Србије. Фудбалери Србије су у понедељак… »
Звездин Меси добио надимак од Пиксија који му се не свиђа: "Идол ми је Митровић, ево због чега ме зову по Леу"

Звездин Меси добио надимак од Пиксија који му се не свиђа: "Идол ми је Митровић, ево због чега ме зову по Леу"

Телеграф 08.10.2024
Препоручујемо. Фудбалери Србије окупили су се за мечеве са Шпанијом и Швајцарском у Лиги нација, где ће покушати да дођу до нових бодова и потенцијално се изборе за место у четвртфиналу овог такмичења. Међу именима је и један… »

Вести дана »