Povezane vesti
Kako su tri jablanička "lava" spasila ceo komšiluk: "Pred mojim očima spasio je 10 ljudi, našao trudnicu..."
Telegraf 08.10.2024
Preporučujemo. Poznati bh. fotograf Dženad Džiho podelio je emotivnu ispovest svog prijatelja iz Donje Jablanice kojem je kobne noći klizište sve uništilo. S obzirom na veoma emotivan status meštanina Donje Jablanice, isti prenosimo u celosti: "Da ostane… »
Zilho, Keno i Gera – tri heroja za koje do danas niko nije čuo (FOTO)
N1 Info 08.10.2024
Katastrofalne poplave pogodile su pojedine delove Bosne i Hercegovine pre nekoliko dana. Dženad Džino, poznati fotograf iz BiH na svom zvaničnom Facebook profilu sa javnosti je podelio i jednu potresnu priču. “Jutros u Donjoj Jablanici sretnem… »
Vesti dana »

Pakao za Srbiju! Savet Evropske unije odlučio: Usvojena zabrana tranzita ruskog gasa kroz EU u treće zemlje: Evo kad odluka stupa na snagu
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 18 minutajoš 31 povezana

Zelenski stiže u London: Preokret nakon sastanka sa Trampom: "Sledi veliki broj pregovora"
Blic pre 43 minutajoš 42 povezane