Povezane vesti
"Ako Tramp ne pobedi,: Naj**o sam!" Maskov intervju sa Karlsonom podigao Ameriku na noge: Zbog Kamale mogu da završim u…
Blic 08.10.2024
Ilon Mask, direktor kompanija "Tesla" i "SpaceX", u intervjuu sa Takerom Karlsonom izjavio je da ne žali zbog svog kontroverznog posta na društvenim mrežama u kojem se zapitao zašto niko nije izvršio atentat na Kamalu Haris ili Džoa Bajdena. On je… »
"Ako Tramp izgubi, ja sam na*eb'o" VIDEO
B92 08.10.2024
Milijarder Ilon Mask veruje da će nakon novembarskih predsedničkih izbora u Americi završiti u zatvoru ukoliko demokratska kandidatkinja i potpredsednica Kamala Haris pobedi republikanskog kandidata Donalda Trampa. "Ako on (Tramp) izgubi, ja sam… »
"Ako Tramp izgubi, ja sam na*eb'o" Mask dao intervju Takeru Karlsonu kakav se retko viđa (foto, video)
Kurir 08.10.2024
Milijarder Ilon Mask, prvi čovek nekoliko visokotehnoloških kompanija i društvene mreže X (bivši Tviter), veruje da će nakon novembarskih predsedničkih izbora u Americi završiti u zatvoru ukoliko demokratska kandidatkinja i potpredsednica Kamala Haris… »
Holivud podeljen zbog Trampa i kamale: Poznati se utrkuju u podršci kandidatima, a dve ličnosti mogu da preokrenu rezultat
Blic 08.10.2024
Jedan od ključnih faktora koji kandidatima za predsednika Amerike mogu da donesu ozbiljnu prednost, a nekada čak i odluče pobednika izbora, svakako je podrška poznatih ličnosti koje iza sebe imaju armiju fanova. Upravo se o tome vodi polemika u Americi… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 18. do 24. avgusta)
Pressek pre 1 satjoš 19 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 18 povezanih

MUP: Privedeno 56 osoba, zadržano 16 osumnjičenih za nasilničko ponašanje, šest policajaca povređeno
N1 Info pre 5 minutajoš 8 povezanih

AFP o protestima u Srbiji: Sukobi demonstranata i policije petu noć zaredom
N1 Info pre 20 minutajoš 1 povezana