Povezane vesti
"Krstio sam dete, a kad mi je sveštenik rekao cifru, nisam verovao šta čujem" Drago doživeo šok u crkvi u Vojvodini…
Kurir 08.10.2024
Da li znate koliko košta krštenje u Srbiji? Sigurni smo da ne znate jer cena za ovu crkvenu uslugu zvanično ne postoji, nego se, prema nekom nepisanom pravilu, svešteniku da u ruke onoliko koliko ste u mogućnosti. Ipak, pojedine eparhije imaju svoje… »
Krštenje platio 20.000 dinara: Kolike su cene svešteničkih usluga?
N1 Info 08.10.2024
Sveštenik u jednom vojvođanskom mestu porodici naplatio uslugu krštenja 20.000 dinara, zbog čega su mu oni tražili fiskalni račun, gde je on rekao da ga nema. Eparhije imaju svoje cenovnike, a sveštenik koji je govorio za Novu.rs kaže da svi… »
Drago otišao da krsti ćerku u Vojvodini, pa se šokirao kad mu je pop rekao cifru: U neverici tražio čak i fiskalni račun
Blic 08.10.2024
Da li znate koliko košta krštenje u Srbiji? Sigurni smo da ne znate jer cena za ovu crkvenu uslugu zvanično ne postoji, nego se, prema nekom nepisanom pravilu, svešteniku da u ruke onoliko koliko ste u mogućnosti. Ipak, pojedine eparhije imaju svoje… »
Drago otišao da krsti ćerku u Vojvodini, pa se šokirao kad mu je pop rekao cifru: U neverici tražio čak i fiskalni račun
Blic 08.10.2024
Drago je krstio ćerku, pa se šokirao kad mu je sveštenik naplatio 20.000 dinara: „Bio sam preneražen, iz revolta sam…
Nova 08.10.2024
: Da li znate koliko košta krštenje u Srbiji? Sigurni smo da ne znate jer cena za ovu crkvenu uslugu zvanično ne postoji, nego se, prema nekom nepisanom pravilu, svešteniku da u ruke onoliko koliko ste u mogućnosti. Ipak, pojedine eparhije imaju… »
Vesti dana »
U Beogradu 16 minuta tišine za stadale u Novom Sadu i Zagrebu
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 37 povezanih
U napadu u Magdeburgu poginulo pet osoba, na desetine teško povređeno – uhapšen osumnjičeni, još uvek nije poznat motiv
RTS pre 46 minutajoš 73 povezane
Lalatović udario dudića, trener iz Bosne sve ogolio pred kamerama?! Gosti u sred Novog Sada hteli da drže lekciju Laletu! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane
Upravo počinje najduža noć u godini! Zima je zvanično stigla, spremite se za hladne dane, ali i jednu od najlepših vremenskih pojava
Blic pre 3 satajoš 17 povezanih
Dan žalosti u Hrvatskoj nakon napada u školi u kojem je ubijeno dijete
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 16 povezanih