Povezane vesti
Pastor: Nisu me zvali ali dovoljno je ono što je rekao Vučić pri poseti Železničkoj stanici
Novi magazin 08.10.2024
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor je rekao da nije bio pozvan na prošlonedeljni skup kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio Železničku stanicu u Subotici. "Nisu me zvali. Jednostavno. Ne znam zašto me nisu zvali, ali… »
Pastor: Nisu me zvali ali dovoljno je ono što je rekao Vučić pri poseti Železničkoj stanici
Beta 08.10.2024
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor je rekao da nije bio pozvan na prošlonedeljni skup kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio Železničku stanicu u Subotici. "Nisu me zvali. Jednostavno. Ne znam zašto me nisu zvali, ali… »
Vesti dana »

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 53 minutajoš 2 povezane

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 1 satjoš 1 povezana