Повезане вести
Инијеста: Фудбал је био и биће мој живот, желим да постанем тренер
Политика 08.10.2024
БАРСЕЛОНА – Некадашњи шпански репрезентативац Андрес Инијеста изјавио је данас у Барселони да му се испунио сан да постане фудбалер и додао да планира да постане тренер, преносе шпански медији. Инијеста се данас на церемонији у… »
Опроштај Инијесте: "Мислио сам да до овога никада неће доћи..."
Б92 08.10.2024
Некадашњи шпански репрезентативац Андрес Инијеста изјавио је у Барселони да му се испунио сан да постане фудбалер и додао да планира да постане тренер, преносе шпански медији. Инијеста се данас на церемонији у Барселони званично… »
Инијеста се враћа у школску клупу
Спортски журнал 08.10.2024
Шпанац се пензионисао и најавио тренерску каријеру. Шпански репрезентативац и играч Барселоне Андрес Инијеста изјавио је данас у Барселони да одлази у пензију са 40 година. - За мене је завршено са игром на терену- рекао је… »
Вести дана »
У поштама све спремно за пријаве за легализацију! Шта је потребно од документације, а за кога је бесплатно - све информације на једном месту
Ало пре 30 минутајош 49 повезаних
Професор Мијушковић о томе шта се дешава ако се НБС нађе на удару санкција
НИН пре 30 минутајош 27 повезаних
Нови сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Јокић претекао Џордана, у нечему је неприкосновен у овој декади
Спорт клуб пре 25 минутајош 36 повезаних