Povezane vesti
Milatović: Dok sam predsednik Crne Gore slaću dobrosusedske poruke
Politika 08.10.2024
Crnogorski predsednik Jakov Milatović rekao da izjave svih lidera treba da budu odmerene i primerene, te da se baziraju na međusobnom uvažavanju i poštovanju kako bi ostvarili evropsku budućnost. Milatović je to rekao upitan da komentariše izjavu… »
Milatović: Izjave lidera treba da budu bazirane na uvažavanju i poštovanju
N1 Info 08.10.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je danas da nije video izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Crnoj Gori, ali da izjave svih lidera treba da budu odmerene, primerene i bazirane na međusobnom uvažavanju i poštovanju. „Ja tu izjavu nisam… »
Milatović o Vučićevoj izjavi: Izjave lidera treba da budu bazirane na uvažavanju i poštovanju
Novi magazin 08.10.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je danas da nije video izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Crnoj Gori, ali da izjave svih lidera treba da budu odmerene, primerene i bazirane na međusobnom uvažavanju i poštovanju. "Ja tu izjavu nisam… »
Vesti dana »
Objavljena rešenja testa iz matematike na završnom ispitu: I drugi dan protekao regularno i u najboljem redu
RTS pre 1 satjoš 53 povezane
Zelenski: Lideri G7 se jednoglasno složili da Rusija ne pobeđuje u ratu
Beta pre 35 minutajoš 33 povezane
Niže cene nafte, ali tankerske kompanije i investitori čekaju detalje o primirju
NIN pre 1 satjoš 51 povezana
Glamočić u Gruziji: Razgovori o jačanju saradnje u poljoprivredi i otvaranju novih izvoznih mogućnosti
RTV pre 50 minutajoš 25 povezanih
Predlozi izmena seta pravosudnih zakona ušli u skupštinsku proceduru, sazvana vanredna sednica
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane