Povezane vesti
„Zamislite da ja govorim o ‘Republici Gusinje’ ili ‘Republici Pljevlja“: Novinar pitao Vučića o „Republici…
N1 Info 08.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na novinarska pitanja posle regionalnog samita Procesa Brdo-Brioni u Tivtu. Posebno ga je naljutilo pitanje crnogorskog novinara o situaciji sa Kosovom, koji je koristio termin "Republika Kosovo". Vučić… »
Jedno pitanje o Kosovu izazvalo potpuno pomračenje Vučića: Preteći mahao prstom i besneo pred novinarima VIDEO
Nova 08.10.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na novinarska pitanja tokom današnjeg boravka u Crnoj Gori. Veći deo konferencije za medije Vučić je proveo u prepirci sa tamošnjim novinarima, a posebno ga je iznerviralo pitanje o Kosovu. Novinar… »
Možete da vodite hajku protiv mene, ali istinu nećete zaustaviti: Vučić u Tivtu - Vaši izbori nas ne zanimaju, samo nam…
Kurir 08.10.2024
Od najnovijeg Hronološki Na pitanje novinarima koji tvrde da su videli fotografije srpskog oružja na svetskim ratištima, predsednik kaže da to sigurno nije naše oružje. - Dakle, niste videli oružje, već municiju. Municija nije oružje. Ja mislim… »
Vesti dana »
Protest na trgu Slavija, petnaest minuta tišine za žrtve tragedije u Novom Sadu
RTS pre 2 minutajoš 34 povezane
Helikopter udario u zgradu bolnice! Horor u Turskoj, ima mrtvih: Ovo je uzrok jezive nesreće?! (video)
Blic pre 27 minutajoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 1 povezana
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih