Povezane vesti
Milanović: NATO otvoreno krenuo u rat u Ukrajini
Politika 08.10.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u Tivtu, nakon samita Brdo Brioni, odgovarajući na pitanja novinara, govorio i o raspoređivanju snaga Hrvatske u Ukrajini i ponovio da dok je on predsednik Hrvatske, neće potpisati da hrvatski vojnici budu prisutni… »
Milanović: Rat u Ukrajini neće se dobro završiti za one sa Zapada koji su ga vodili
Sputnik 08.10.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u Tivtu, nakon samita Procesa Brdo Brioni, odgovarajući na pitanja novinara, govorio i o raspoređivanju snaga Hrvatske u Ukrajini i ponovio da dok je on predsednik, neće potpisati da hrvatski vojnici budu… »
Milanović: Između Netanjahua i Putina je znak jednakosti
Vesti online 08.10.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je danas u Tivtu, nakon samita Brdo Brioni, odgovarajući na pitanja novinara, govorio i o raspoređivanju snaga Hrvatske u Ukrajini i ponovio da dok je on predsednik Hrvatske, neće potpisati da hrvatski vojnici budu… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 35 povezanih

Snažno nevreme pogodilo grad u Srbiji: Ulice skroz poplavljene, vozila jedva idu (Foto)
Mondo pre 16 minutajoš 38 povezanih

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 56 minutajoš 171 povezana

Trifunović: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Sportski žurnal pre 41 minutajoš 26 povezanih