Povezane vesti
Izraelci se infiltrirali u sam vrh Irana? Smrt lidera Hezbolaha izazvala neviđenu dramu, vrhovni vođa „više nikome ne veruje“…
Nova 08.10.2024
: Vrhovni vođa Irana, ajatolah Ali Hamenei, upozorio je lidera Hezbolaha Hasana Nasralaha, da pobegne iz Libana nekoliko dana pre nego što je ubijen u izraelskom napadu, i sada je duboko zabrinut zbog moguće izraelske infiltracije među visoke zvaničnike… »
Šokantno! Mosad se ubacio u sam vrh Irana? Smrt lidera Hezbolaha izazvala neviđenu paniku, ajatolah više nikome ne veruje!
Kurir 08.10.2024
Vrhovni vođa Irana, ajatolah Ali Hamenei, upozorio je lidera Hezbolaha Hasana Nasralaha, da pobegne iz Libana nekoliko dana pre nego što je ubijen u izraelskom napadu, i sada je duboko zabrinut zbog moguće izraelske infiltracije među visoke zvaničnike u… »
Vesti dana »
Tramp neće sastanak sa Putinom dok ne bude siguran o postizanju dogovora za Ukrajinu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Tramp: Hamas mora da vrati tela preminulih talaca, ili će se suočiti sa posledicama
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Tuga! Otac, majka i dete stradali u sudaru kod West 65 Vozač "audija" prošao kroz crveno i direktno ih udario: "Nešto najjezivije što sam video!" (foto/Video)
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Tramp u Kataru otpočeo turneju po Aziji, u četvrtak sastanak sa Si Đinpingom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana