Povezane vesti
Što se tiče moje prošlosti... Ministarka Đedović Handanović o provokacijama opozicije: Jedino što su mogli da mi zamere…
Blic 08.10.2024
Skupština Srbije završila je rad za danas, a sednica na kojoj se raspravlja o predlogu izmena zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima biće nastavljena sutra u 10 časova. Današnji deo rasprave završen je obraćanjem ministarke rudarstva… »
Što se tiče moje prošlosti... Ministarka Đedović Handanović o provokacijama opozicije: Jedino što su mogli da mi zamere…
Blic 08.10.2024
Skupština Srbije završila je rad za danas, a sednica na kojoj se raspravlja o predlogu izmena zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima biće nastavljena sutra u 10 časova. Današnji deo rasprave završen je obraćanjem ministarke rudarstva… »
Vesti dana »
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Specijalci tzv. kosovske policije upadaju i pretresaju u Zubinom Potok, čak i u kuće pogrešnih ljudi FOTO
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih
Lundberg samouveren posle Olimpijakosa: "Nije bitno da li ste protiv nas ili uz nas"
Sportske.net pre 1 satjoš 16 povezanih
Pobunjenici tvrde da su ušli u Alep, sirijska vojska zatvorila aerodrom
Vesti online pre 1 satjoš 11 povezanih