Повезане вести
Британска обавештајна служба указала на претње од деловања Русије и Ирана
НИН 09.10.2024
Шеф британске унутрашње обавештајне службе МИ5 Кен Макалум упозорио је данас на "хаос" који према њему Русија има намеру да ствара у Великој Британији и Европи и истакао јачање претње из Ирана. Поред терористичке претње сада… »
"Руси подмећу пожаре и врше саботаже": Шеф МИ5 каже да је задатак Путинове обавештајне службе да изазове "немире на британским…
Курир 09.10.2024
Руска обавештајна агенција има задатак да изазове „немире на британским и европским улицама", рекао је Кен Мекалум, шеф британске обавештајне службе МИ5, упозоравајући да се Велика Британија суочава са „најсложенијим и међусобно… »
Британска обавештајна служба указала на претње од деловања Русије и Ирана
Данас 08.10.2024
Шеф британске унутрашње обавештајне службе МИ5 Кен Макалум упозорио је данас на „хаос“ који према њему Русија има намеру да ствара у Великој Британији и Европи и истакао јачање претње из Ирана. Поред терористичке претње сада… »
Вести дана »
Трамп: Сјајан састанак са Зеленским, велики помак у окончању рата
Бета пре 47 минутајош 39 повезаних
Студенти Пирота сакупили преко 1000 потписа у акцији "Распиши победу"
Плус онлине пре 2 сатајош 66 повезаних
Водио је Валенсију до преокрета, а за Партизан најавио ''најбоље могуће издање''
Спортске.нет пре 1 сатјош 46 повезаних
Објављени прелиминарни резултати избора на Косову и Метохији, Самоопредељење велики победник
Данас пре 1 сатјош 62 повезане
Студенти у блокади прикупљали потписе за ванредне изборе, подржао их део опозиције
РТВ пре 2 сатајош 56 повезаних