Повезане вести
"Лопови су ме пиштољем ударили у главу, била сам сва у крви": Бранка Соврлић жели да заборави језиву пљачку
Мондо 09.10.2024
Бранка Соврлић једном приликом проговорила је о језивом искуству када су јој лопови упали у вилу у Босни и Херцеговини. Бранка Соврлић важи за једну од најбогатијих певачица на домаћој јавној сцени, а познато је и да поседује… »
Пљачкаши јој ставили пиштољ у главу, а онда кренула крв! Певачици упали у вилу, потукла се с њима, разбили јој главу…
Курир 09.10.2024
Певачица Бранка Соврлићважи за једну од најбогатијих на јавној сцени, а њена луксузна некретнина је била на мети пљачкаша. Иако певачица не воли да прича о овом немилом догађају, једном приликом се присетила најтрауматичнијег… »
"Пиштољем су ме ударили у главу": Најбогатија фолкерка доживела трауму, лопови јој упали у кућу и напали је: "Имала сам…
Блиц 08.10.2024
Бранка Соврлић једна је од најбогатијих певачица, због чега се њена луксузна вила нашла на мети пљачкаша. Бранка Соврлић једном приликом проговорила је о трауми коју је доживела када су јој лопови упали у кућу и напали је. - Не… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 37 минутајош 1 повезана