Povezane vesti
Više od hiljadu puta zvao hitne službe i ćutao na vezi - jer mu to odmara mozak
Radio 021 09.10.2024
Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze. "Takvo pozivanje smiruje moj mozak", izjavio je osumnjičeni Murakami (49)… »
Japanac uhapšen zbog čudne navike kojom "smiruje mozak": Policija više od hiljadu puta bila u kontaktu sa njim
Euronews 09.10.2024
Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze, saopštila je japanska policija. "Takvo pozivanje smiruje moj mozak", izjavio je… »
Uhapšen Japanac Murakami, više od hiljadu puta pozivao broj policije pa ćutao
Telegraf 09.10.2024
Uhapšen Japanac, više od hiljadu puta pozivao broj policije pa ćutao. Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze, saopštila… »
Vesti dana »
Kokain krio u "Škodi": Policija zaustavila dilera u Inđiji, osmah mu određen pritvor!
Kurir pre 11 minutajoš 38 povezanih
Upravo se desio dramatičan preokret koji niko nije očekivao! Tramp izdao naredbu ministarstvu rata: Amerika na 5 dana prekida udare na ove objekte u Iranu
Blic pre 1 minutjoš 41 povezana
Paunović: Raduje me povratak braće Milinković Savić u tim, sa Tadićem nisam spreman da razgovaram
RTS pre 21 minutajoš 35 povezanih
Pilot i kopilot stradali nakon što je avion Er Kanade udario u vozilo na njujorškom aerodromu
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih