Povezane vesti
Više od hiljadu puta zvao hitne službe i ćutao na vezi - jer mu to odmara mozak
Radio 021 09.10.2024
Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze. "Takvo pozivanje smiruje moj mozak", izjavio je osumnjičeni Murakami (49)… »
Uhapšen Japanac, više od hiljadu puta pozivao broj policije pa ćutao
Politika 09.10.2024
TOKIO - Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze, saopštila je japanska policija. „Takvo pozivanje smiruje moj… »
Japanac uhapšen zbog čudne navike kojom "smiruje mozak": Policija više od hiljadu puta bila u kontaktu sa njim
Euronews 09.10.2024
Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze, saopštila je japanska policija. "Takvo pozivanje smiruje moj mozak"… »
Uhapšen Japanac Murakami, više od hiljadu puta pozivao broj policije pa ćutao
Telegraf 09.10.2024
Uhapšen Japanac, više od hiljadu puta pozivao broj policije pa ćutao. Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze… »
Uhapšen Japanac, više od hiljadu puta pozivao broj policije pa ćutao
RTV 09.10.2024
TOKIO - Japanac Jošifumi Murakami uhapšen je zbog ometanja rada policije u Tokiju jer je navodno više od hiljadu puta pozivao broj za hitne slučajeve i ćutao po uspostavljanju veze, saopštila je japanska policija. "Takvo pozivanje smiruje moj… »
Vesti dana »

U Valjevu blokirani ulazi u Gradsku upravu, u Nišu deo građana ispred gradske skupštine: Studenti maratonci nastavili put ka Briselu (foto)
Blic pre 8 satijoš 37 povezanih

Studenti pred zgradom suda i tužilaštva u Novom Sadu traže oslobađanje Veljka Petrovića
Al Jazeera pre 2 satajoš 62 povezane

Student Veljko Petrović pušten na slobodu: Određena mu zabrana prilaska dekanu DIF-a Patriku Dridu
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih

Marta Kos u Beogradu: Naši zahtevi slični su onome što traže ljudi na ulici
Vreme pre 2 satajoš 60 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 7 satijoš 26 povezanih