Повезане вести
Саша Ђорђевић признао: "Урлао сам у свлачионици на Теодосића!"
Б92 09.10.2024
Некадашњи капитен кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић, који је с репрезентацијом освојио светско, олимпијско и европско сребро, изнео је занимљиве детаље из тог периода. "Сале национале" је, гостујући у… »
„Урлао сам на Теодосића у свлачионици“: Саша Ђорђевић открио непознате детаље и преокрет који је уследио
Нова 09.10.2024
: Александар Ђорђевић, чувени српски тренер и бивши селектор Србије, присетио се периода у ком је водио државни тим и поготово једне сцене. Ђорђевић се посебно дотакао Светског првенства 2014. године на ком је Србија стигла до… »
Тео, дај ми вођу а не лудака: Бивши селектор открива невиђену сцену из свлачионице! (видео)
Хот спорт 09.10.2024
Саша Ђорђевић открио разговор са Милошем Теодосићем током првентства света 2014! Прослављени репрезентативац и бивши селектор наше кошаркашке репрезентације, Александар Ђорђевић, гостовао је у подкасту „КС&О’с„, где је говорио о… »
"Урлао сам на Теодосића у свлачионици!" Саша Ђорђевић открио тајну из времена када је био селектор Србије
Вечерње новости 09.10.2024
Александар Ђорђевић, легендарни српски кошаркаш и тренер, недавно је био гост у "КС&О'с ЦХАТ" подкасту код Едина Авдића, где је открио занимљиве детаље о свом периоду на клупи "орлова", посебно се осврћући на Светско првенство… »
Вести дана »
Српска листа према прелиминарним резултатима освојила 96 одсто гласова у свих десет општина са српском већином
Данас пре 44 минутајош 2 повезане
Оклахома демонстрирала силу против Филаделфије, Тандери славили с +25!
Телеграф пре 33 минутајош 2 повезане