Повезане вести

Дарко Лазић извео каћу из породилишта: Одмах пао пољубац, а изгледом све одушевила три дана после порођаја

Дарко Лазић извео каћу из породилишта: Одмах пао пољубац, а изгледом све одушевила три дана после порођаја

Курир 09.10.2024
Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице којој су дали име Срна. Певач је данас дошао по своје девојке да их одведе кући у Брестач, где је спремио ћеркици собу. Видно расположен и насмејан дошао… »
(Видео) Дарко Лазић стигао у породилиште по жену и ћерку: У руци златна колевка за малу Срну: А ево ко су две жене које су…

(Видео) Дарко Лазић стигао у породилиште по жену и ћерку: У руци златна колевка за малу Срну: А ево ко су две жене које су…

Блиц 09.10.2024
Дарко Лазић и Катарина добили су ћерку којој су дали име Срна. Дарко Лазић стигао је у породилиште како би извео супругу и бебу. У рукама је носио колевку, бакарно златне боје, док су са њим у болницу стигле и Катаринине сестре… »
Дарко Лазић стигао испред породилишта у пратњу свастика! Певач насмејан дошао по своје девојке, нико не скида поглед са…

Дарко Лазић стигао испред породилишта у пратњу свастика! Певач насмејан дошао по своје девојке, нико не скида поглед са…

Курир 09.10.2024
Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице којој су дали име Срна. Катарина се породила пре три дана. Дарко је за пријатеље и породицу вечерас организовао славље у једном ресторану у Руми, близу… »
Дарко Лазић проговорио о трећем детету, па дао хит одговор: Личи на мене и једе ко ја

Дарко Лазић проговорио о трећем детету, па дао хит одговор: Личи на мене и једе ко ја

Нова 09.10.2024
: Дарко Лазић и његова супруга Катарина за викенд су добили наследницу, ћерку Срну, која је певачево треће дете. Дарко већ данима слави рођење мале Срне, те је окупио велики број најближих пријатеља и сарадника, а не крије да… »
"Исти Дарко Лазић, само без косе": Рођени брат певача присуствовао слављу, а мајка се осамила с изабраником

"Исти Дарко Лазић, само без косе": Рођени брат певача присуствовао слављу, а мајка се осамила с изабраником

Мондо 09.10.2024
Дарко Лазић постао је отац девојчине Срне, те је тим поводом организовао прославу за најближе пријатеље, родбину и колеге са естраде. Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице којој су дали име… »
Мајка Дарка Лазића с дечком привукла пажњу на слављу: Осамили се, па гестовима демантовали гласине о раскиду

Мајка Дарка Лазића с дечком привукла пажњу на слављу: Осамили се, па гестовима демантовали гласине о раскиду

Телеграф 09.10.2024
Препоручујемо. Пре три дана Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице Срне, а синоћ, 8. октобра, певач је организовао велико славље у част доласка нове чланице породице. Прослава је одржана у једном… »
"Од прекјуче нисам спавао, ово ми је најбољи поклон за рођендан": Дарко Лазић два дана слави рођење ћеркице, открио када…

"Од прекјуче нисам спавао, ово ми је најбољи поклон за рођендан": Дарко Лазић два дана слави рођење ћеркице, открио када…

Блиц 08.10.2024
Супруга фолекра Дарка Лазића породила се пре два дана и на свет донела ћеркицу којој су дали име Срна. Дарко је вечерас организовао велико славље, а пред нашим камерама открио је како се осећа као и када ће Катарина и беба изаћи… »

Вести дана »