Povezane vesti
Užice danas slavi 695.rođendan
Zoom UE 09.10.2024
UŽICE-Grad na Đetinji danas obeležava 695. godišnjicu od prvog zvaničnog pomena Užica u pisanim dokumentima. Svečana sednica Gradske skupštine, na kojoj će biti dodeljena priznanja grada Užica održaće se 9. oktobra od 19 časova, a u okviru… »
Grad Užice danas slavi svoj 695. rođendan
Glas Zapadne Srbije 09.10.2024
izložbi, promocija i predstava u ustanovama kulture, program će upotpuniti deca iz Predškolske ustanove, svetlost dana ugledaće fototipsko izdanje Rujanskog četvorojevanđelja, biće otovoren i novi vrtić u Kremnima, kao i poligon u dvorištu zgrade… »
Srećan nam Dan grada!
Užice oglasna tabla 09.10.2024
Dragi moji Užičani, U ime mojih saradnika i svoje lično ime čestitam vam 9. oktobar Dan grada Užica, koji ove godine obeležava svoj 695. rođendan. Gotovo sedam vekova, postoji, opstaje, raste i razvija se grad na obalama nađe Đetinje, pod… »
Vesti dana »
Autobus skliznuo s puta, šleperi se sudarili, putevi blokirani: Sneg i mećava prave haos širom Srbije! (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 24 povezane
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest studenta koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 30 minutajoš 52 povezane
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 12 minutajoš 47 povezanih
Britanski mediji: Ukrajina ispalila britanske rakete "storm šedou" na Rusiju
Glas Amerike pre 2 satajoš 42 povezane