Повезане вести

Расим Љајић од данас у Скупштини - Ко ће да буде директор?

Расим Љајић од данас у Скупштини - Ко ће да буде директор?

Спортски журнал 09.10.2024
- Искрено, у овом тренутку не знам ко би могао да буде директор. Не знам ни да ли ћу ја да постанем председник, али, ако бих постао, заиста не видим решење – рекао нам је јуче Љајић. Да би био изабран за председника ФК… »
Љајић преузима Партизан у петак, али није сигурно на који начин: Статут прави проблем, ништа још није јасно!

Љајић преузима Партизан у петак, али није сигурно на који начин: Статут прави проблем, ништа још није јасно!

Мондо 09.10.2024
Расим Љајић ће преузети клуб, али у којој тачно функцији? У петак се чека скупштина Фудбалског клуба Партизан која би требало да изабере новог председника клуба. Видећемо да ли ће се то и десити. За сада "Спортски журнал"… »
Ни сам Расим Љајић ништа не зна око своје функције у Партизану

Ни сам Расим Љајић ништа не зна око своје функције у Партизану

Спортске.нет 09.10.2024
Фудбалски клуб Партизан ће у петак добити нову управу. Своје функције ће на новој Скупштини препустити досадашњи генерални директор Милош Вазура и председник Милорад Вучелић. Конкретно, Вучелићево место требало би да заузме… »
Вазура и Вучелић за десет година увећали дуг за 60 милиона евра: Још није сигурно да ће Расим Љајић бити нови председник…

Вазура и Вучелић за десет година увећали дуг за 60 милиона евра: Још није сигурно да ће Расим Љајић бити нови председник…

Данас 09.10.2024
На захтев Расима Љајића, јединог кандидата за место председника Скупштине фудбалског клуба Партизан, у петак 11. октобра биће одржана већ једном одложена седница на којој ће бити изабрано ново руководство. Ово старо је у Хумској… »
Партизан у петак добија новог председника, или, привремено руководеће тело до избора

Партизан у петак добија новог председника, или, привремено руководеће тело до избора

Спортски журнал 09.10.2024
Милорад Вучелић заказао седницу Скупштине на којој ће црно-бели дефинитивно остати без актуелног руководства. Скупштина ФК Партизан у петак би требало да изабере новог председника, а да ли ће се то заиста и догодити, нико у… »

Вести дана »