Повезане вести

"Ана Ивановић да нам каже то!": Сека Алексић изазвала буру, запитала се где је она погрешила

"Ана Ивановић да нам каже то!": Сека Алексић изазвала буру, запитала се где је она погрешила

Мондо 09.10.2024
Сека Алексић веома је активна на друштвеним мрежама, где редовно дели ситуације из приватног живота, а неретко и насмеје фанове. Певачица Сека Алексић неретко на друштвеним мрежама износи мишљење о разним темама, шали се с… »
„Где сам ја погрешила?“: Сека Алексић покренула лавину коментара твитом о Ани Ивановић

„Где сам ја погрешила?“: Сека Алексић покренула лавину коментара твитом о Ани Ивановић

Нова 09.10.2024
: Сека Алексић врло је активна на друштвеним мрежама, где често комуницира са својим пратиоцима, а неретко их и насмеје до суза. Познато је да се Сека шали на свој рачун, поготово када је реч о њеној љубави према храни, а и… »
"Ана Ивановић да нам каже шта једе и пије, она је све лепша": Сека Алексић покренула лавину коментара, па поручила: "ја нисам…

"Ана Ивановић да нам каже шта једе и пије, она је све лепша": Сека Алексић покренула лавину коментара, па поручила: "ја нисам…

Блиц 09.10.2024
Певачица Сека Алексић веома је активна на друштвеним мрежама где често и без задршке износи своје мишљење. Тако је сада певачица, на свом "КС" налогу, похвалила изглед наше бивше тенисерке Ане Ивановић истакавши да она из дана у… »

Вести дана »