Povezane vesti
Tramp: "Bio sam u Gazi"; Mediji u Americi: "Nema dokaza za to"
Blic 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško", ali medijska kuća CNN i listovi "Njujork tajms" i "Vašington post" navode da ne postoje javni dokazi… »
Laž?
B92 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško". Ipak, medijska kuća CNN i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje javni dokazi… »
Tramp: Bio sam u Gazi, američki mediji: Nema dokaza za to
NIN 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško", ali medijska kuća CNN i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje javni dokazi… »
Tramp: Bio sam u Gazi; Mediji u SAD: Nema dokaza za to
RTV 09.10.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško", ali medijska kuća CNN i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje… »
Tramp tvrdi: Bio sam u Gazi a mediji u Americi da nema dokaza za to
Politika 09.10.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik Amerike i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo „jako teško”. Medijska kuća Si-En-En i listovi „Njujork tajms” i „Vašington post” navode da ne… »
Tramp: Bio sam u Gazi; Mediji u SAD: Nema dokaza za to
Vesti online 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo “jako teško”, ali medijska kuća “CNN” i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje javni dokazi… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 45 povezanih

Nole planira da preseli teniski turnir iz Beograda u Atinu zbog sukoba sa Vučićevim režimom
Luftika pre 58 minutajoš 30 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 6 satijoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom tromesečju veće za 5,31 odsto, saopštio Republički geodetski zavod
Insajder pre 8 minutajoš 20 povezanih