Povezane vesti
Tramp: "Bio sam u Gazi"; Mediji u Americi: "Nema dokaza za to"
Blic 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško", ali medijska kuća CNN i listovi "Njujork tajms" i "Vašington post" navode da ne postoje javni dokazi… »
Laž?
B92 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško". Ipak, medijska kuća CNN i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje javni dokazi… »
Tramp: Bio sam u Gazi, američki mediji: Nema dokaza za to
NIN 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško", ali medijska kuća CNN i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje javni dokazi… »
Tramp: Bio sam u Gazi; Mediji u SAD: Nema dokaza za to
RTV 09.10.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo "jako teško", ali medijska kuća CNN i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje… »
Tramp tvrdi: Bio sam u Gazi a mediji u Americi da nema dokaza za to
Politika 09.10.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik Amerike i republikanski predsednički kandidat Donald Trump u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo „jako teško”. Medijska kuća Si-En-En i listovi „Njujork tajms” i „Vašington post” navode da ne… »
Tramp: Bio sam u Gazi; Mediji u SAD: Nema dokaza za to
Vesti online 09.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp u nedavnom intervjuu izneo je tvrdnju da je bio u Gazi i da je tamo “jako teško”, ali medijska kuća “CNN” i listovi Njujork tajms i Vašington post navode da ne postoje javni dokazi… »
Vesti dana »

Prva reakcija Kremlja na sastanak Putina i Trampa, objasnili zašto nisu odgovarali na pitanja novinara
Danas pre 26 minutajoš 52 povezane

Stiže totalni vremenski obrt Ovakvu prognozu usred avgusta je malo ko očekivao
Alo pre 26 minutajoš 14 povezanih

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 8 satijoš 11 povezanih

Bogdanović pričao o burnom tajm-autu Pešića, zna šta „orlovi“ moraju bolje da urade VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 10 povezanih