Повезане вести

Трамп: "Био сам у Гази"; Медији у Америци: "Нема доказа за то"

Трамп: "Био сам у Гази"; Медији у Америци: "Нема доказа за то"

Блиц 09.10.2024
Бивши председник САД и републикански председнички кандидат Доналд Трамп у недавном интервјуу изнео је тврдњу да је био у Гази и да је тамо "јако тешко", али медијска кућа ЦНН и листови "Њујорк тајмс" и "Вашингтон пост" наводе… »
Лаж?

Лаж?

Б92 09.10.2024
Бивши председник САД и републикански председнички кандидат Доналд Трумп у недавном интервјуу изнео је тврдњу да је био у Гази и да је тамо "јако тешко". Ипак, медијска кућа ЦНН и листови Њујорк тајмс и Вашингтон пост наводе да… »
Трамп: Био сам у Гази, амерички медији: Нема доказа за то

Трамп: Био сам у Гази, амерички медији: Нема доказа за то

НИН 09.10.2024
Бивши председник САД и републикански председнички кандидат Доналд Трумп у недавном интервјуу изнео је тврдњу да је био у Гази и да је тамо "јако тешко", али медијска кућа ЦНН и листови Њујорк тајмс и Вашингтон пост наводе да не… »
Трамп: Био сам у Гази; Медији у САД: Нема доказа за то

РТВ 09.10.2024
ВАШИНГТОН - Бивши председник САД и републикански председнички кандидат Доналд Трумп у недавном интервјуу изнео је тврдњу да је био у Гази и да је тамо "јако тешко", али медијска кућа ЦНН и листови Њујорк тајмс и Вашингтон пост… »
Трамп тврди: Био сам у Гази а медији у Америци да нема доказа за то

Трамп тврди: Био сам у Гази а медији у Америци да нема доказа за то

Политика 09.10.2024
ВАШИНГТОН – Бивши председник Америке и републикански председнички кандидат Доналд Трумп у недавном интервјуу изнео је тврдњу да је био у Гази и да је тамо „јако тешко”. Медијска кућа Си-Ен-Ен и листови „Њујорк тајмс” и… »

Вести онлине 09.10.2024
Бивши председник САД и републикански председнички кандидат Доналд Трамп у недавном интервјуу изнео је тврдњу да је био у Гази и да је тамо “јако тешко”, али медијска кућа “ЦНН” и листови Њујорк тајмс и Вашингтон пост наводе да… »

Вести дана »