Povezane vesti
Samardžić: Postoji pritisak, ali ja nisam Tadić…
Vesti online 09.10.2024
Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Samardžić izjavio je danas da njegov tim mora da bude na visini zadatka na meču protiv Švajcarske u Ligi nacija. Fudbaleri Srbije će 12. oktobra u Leskovcu dočekati selekciju Švajcarske u trećem kolu grupe A4… »
Samardžić: Pritisak postoji, ali ja nisam Dušan Tadić (video)
Politika 09.10.2024
Srbija će 12. oktobra u Leskovcu dočekati selekciju Švajcarske u trećem kolu grupe A4 Lige nacija. Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić izjavio je danas da tim mora da bude na visini zadatka na meču protiv Švajcarske u Ligi nacija, piše… »
Biću samo Samardžić: Mnogi ga vide kao naslednika Dušana Tadića, a on je samo svoj
Večernje novosti 09.10.2024
FUDBALSKA reprezentacija Srbije u petak odlazi u Niš, gde će boraviti do meča sa Švajcarskom, koji se dan kasnije, u okviru 3. kola Lige nacija, igra na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Orlovi se u dobroj atmosferi pripremaju u Sportskom centru FSS u… »
Samardžić u Tadićevim kopačkama: "Ja nisam on..."
Sportske.net 09.10.2024
Fudbaler reprezentacije Srbije Lazar Samardžić pričao je u opširnom intervjuu za sajt FSS o igrama u klubu, ali i nacionalnom timu. Samardžić je letos pojačao Atalantu iz Udinezea i pruža zadovoljavajuće partije u klubu koji je prošle sezone… »
Samardžić: Ja nisam Dušan Tadić (video)
Sportski žurnal 09.10.2024
Srbija će 12. oktobra u Leskovcu dočekati selekciju Švajcarske u Ligi nacija. Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić izjavio je danas da tim mora da bude na visini zadatka na meču protiv Švajcarske u Ligi nacija. Srbija će 12. oktobra u Leskovcu… »
Samardžić poručio navijačima: „Pritisak zbog Tadića je prisutan, ali daću sve od sebe!“ (video)
Hot sport 09.10.2024
Mladi fudbaler Srbije iskreno o izazovu nasleđivanja Dušana Tadića i predstojećem meču protiv Švajcarske! Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje reprezentaciju Švajcarske u Leskovcu 12. oktobra na stadionu „Dubočica“ u okviru trećeg kola… »
Lazar Samardžić iskreno: "Osećam pritisak zbog Tadića" VIDEO
B92 09.10.2024
Fudbalska reprezentacija Srbije u Lazaru Samardžiću vidi budućnost, zbog toga je i "ukraden" najboljoj selekciji Nemačke u poslednji čas. Ipak, nikome, pa ni njemu nije lako "uskočiti u kopačke" Dušana Tadića i zameniti bivšeg kapitena koji je… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 31 minutajoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 43 minutajoš 172 povezane
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 6 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane
Crvena zvezda ima odličan skor sa Nemcima kod kuće: Štutgart čeka i loša tradicija
Euronews pre 37 minutajoš 29 povezanih