Povezane vesti

Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Milica Todorović je ovako izgubila 15 kilograma

Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Milica Todorović je ovako izgubila 15 kilograma

Story 09.10.2024
Milica Todorović smršala je i izgleda nikad bolje. Promenila je i frizuru, a kaže da je do promene u izgledu došlo tek kada je shvatila šta je ono što je muči. - Ja to sve zovem nova era Milice Todorović, a to podrzumeva sve, kao što vidiš… »
“Patila sam godinama unazad!” Milica Todorović priznala zašto je kuburila sa kilogramima

“Patila sam godinama unazad!” Milica Todorović priznala zašto je kuburila sa kilogramima

Vesti online 09.10.2024
Milica Todorović je rešila da se, posle pauze, vrati na scenu novim pesmama, a kako je istakla, sada je spremna da pokaže novu sebe. Kako je stalno kuburila sa kilograma, sada je to napokon rešila, ali i priznala šta je bio problem. – Ja sam se… »
Milica Todorović smršala 15 KG i prepolovila se: "Na mom jelovniku je bilo prženo, masno i slatko", evo kako je dovela…

Milica Todorović smršala 15 KG i prepolovila se: "Na mom jelovniku je bilo prženo, masno i slatko", evo kako je dovela…

Blic 09.10.2024
Pevačica Milica Todorović izgleda bolje nego ikada. Nakon što je smršala više od 15 kilograma, sa ponosom pokazuje svoje sada izvajano telo. Milica kaže da je do promene u izgledu došlo tek kada je shvatila šta je ono što je muči. - Ja to sve… »
Milica Todorović kuburila s kilogramima! Dijetama samo nabacivala kile, a onda sam uradila najprostiju stvar i smršala 15 KG

Milica Todorović kuburila s kilogramima! Dijetama samo nabacivala kile, a onda sam uradila najprostiju stvar i smršala 15 KG

Kurir 09.10.2024
Milica Todorović smršala je i izgleda nikad bolje. Promenila je i frizuru, a kaže da je do promene u izgledu došlo tek kada je shvatila šta je ono što je muči. - Ja to sve zovem nova era Milice Todorović, a to podrzumeva sve, kao što vidiš. Nisu… »

Vesti dana »