Povezane vesti
Šuškalo se da nisu pričale zbog 3.000 dinara, a ovo je istina! Pevačice godinama bile cimerke, pale teške reči, a posle…
Kurir 09.10.2024
Dugo se govorilo o svađi Vesne Zmijanac i Zorice Marković, a na iznenađenje mnogih, Zmijančeva često peva u kafani svoje koleginice, sa kojom je sada u sjajnim odnosima. – Vesna i ja se znamo punih 35 godina, to prijateljstvo je neraskidivo i… »
Javnost brujala o svađu folkerki zbog 3.000 dinara: Posle 30 godina isplivala istina, bile cimerke, a pale su i teške reči
Blic 09.10.2024
U domaćim medijima pisalo se kako su Vesna Zmijanac i Zorica Marković bile u svađu. Vesna Zmijanac sada često peva u kafani svoje koleginice Zorice i trenutno su u sjajnim odnosima. – Vesna i ja se znamo punih 35 godina, to prijateljstvo je… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana