Повезане вести
"Лукас је завршио каријеру код мене, никад се нећу помирити са њим!" Милица Павловић брутално искрена о бившем другу, одмах…
Курир 09.10.2024
Милица Павловић гостовала је у једном хрватском подкасту и говорила о разним темама, а посебно је било занимљиво кад се дотакла свог односа с колегом и бившим пријатељем Ацом Лукасом, с којим је имала и хит дует "Кидаш ме", али… »
Рекла да је "Лукас код ње завршио каријеру", стигла реакција: Милица проговорила о свађи, он поручио да је небитна?
Мондо 09.10.2024
Милица Павловић је са Ацом Лукасом снимила и дует. Милица Павловић гостовала је у једном подкасту у Хрватског, где је говорила о разним темама, али се и дотакла односа са колегом и бившим пријатељем Ацом Лукасом, с којим је… »
"Завршио је каријеру за мене": Милица Павловић о јако непријатном искуству с Лукасом и односу с Карлеушом
Мондо 09.10.2024
Милица Павловић говорила је о пријатељству с Јеленом Карлеушом, као и односу са колегом Ацом Лукасом за ког је истакла да је велики уметник, али и поручила да је за њу завршио каријеру. Музичка звезда Милица Павловић говорила… »
Вести дана »
У јулу 2026. године: Влада Јапана оснива нову обавештајну агенцију
Курир пре 48 минутајош 1 повезана
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана