Povezane vesti
"Lukas je završio karijeru kod mene, nikad se neću pomiriti sa njim!" Milica Pavlović brutalno iskrena o bivšem drugu, odmah…
Kurir 09.10.2024
Milica Pavlović gostovala je u jednom hrvatskom podkastu i govorila o raznim temama, a posebno je bilo zanimljivo kad se dotakla svog odnosa s kolegom i bivšim prijateljem Acom Lukasom, s kojim je imala i hit duet "Kidaš me", ali i potencijalnog učešća… »
"Završio je karijeru za mene": Milica Pavlović o jako neprijatnom iskustvu s Lukasom i odnosu s Karleušom
Mondo 09.10.2024
Milica Pavlović govorila je o prijateljstvu s Jelenom Karleušom, kao i odnosu sa kolegom Acom Lukasom za kog je istakla da je veliki umetnik, ali i poručila da je za nju završio karijeru. Muzička zvezda Milica Pavlović govorila je o prijateljstvima sa… »
Vesti dana »
JANAF od OFAK-a dobio licencu za transport nafte NIS-u do 1. jula
N1 Info pre 6 minutajoš 33 povezane
Objavljena rešenja testa iz izbornog predmeta koji su polagali mali maturanti
Insajder pre 11 minutajoš 24 povezane
Može li Ronaldo kao Mesi?! Evo gde možete gledati direktan prenos meča Portugal - Kongo
Kurir pre 36 minutajoš 35 povezanih
Program Svetskog prvenstva počinje od 19 časova: Evo koje 4 utakmice se igraju danas i tokom noći (sreda i četvrtak)
Nedeljnik pre 16 minutajoš 99 povezanih
BLOG UŽIVO Izmenjeni Mrdićevi zakoni danas u Skupštini: Venecijanska komisija kaže da dve ključne preporuke nisu ispunjene
Nova pre 17 minutajoš 18 povezanih