Povezane vesti
"Lukas je završio karijeru kod mene, nikad se neću pomiriti sa njim!" Milica Pavlović brutalno iskrena o bivšem drugu, odmah…
Kurir 09.10.2024
Milica Pavlović gostovala je u jednom hrvatskom podkastu i govorila o raznim temama, a posebno je bilo zanimljivo kad se dotakla svog odnosa s kolegom i bivšim prijateljem Acom Lukasom, s kojim je imala i hit duet "Kidaš me", ali i potencijalnog učešća… »
"Završio je karijeru za mene": Milica Pavlović o jako neprijatnom iskustvu s Lukasom i odnosu s Karleušom
Mondo 09.10.2024
Milica Pavlović govorila je o prijateljstvu s Jelenom Karleušom, kao i odnosu sa kolegom Acom Lukasom za kog je istakla da je veliki umetnik, ali i poručila da je za nju završio karijeru. Muzička zvezda Milica Pavlović govorila je o prijateljstvima sa… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 46 povezanih
Novi režim korišćenja vode u jednom gradu u Srbiji: Zabranjeno nenamensko korišćenje, sistem pod suvom restrikcijom
NIN pre 3 satajoš 22 povezane
Najmanje 20 mrtvih u jezivom zemljotresu! Objavljeni dramatični snimci! Narod zarobljen ispod ruševina, srušilo se 20 zgrada (video)
Kurir pre 8 minutajoš 33 povezane
Pregovori o minimalcu: Država predlaže rast na 600 evra, sindikati traže obećanih 650
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih