Повезане вести

"Никад нисам крио да сам Албанац": Одбили га када је хтео да купи стан у Борчи, Бекић плакао као киша

"Никад нисам крио да сам Албанац": Одбили га када је хтео да купи стан у Борчи, Бекић плакао као киша

Мондо 09.10.2024
Певач Беки Бекић увек је отворено говорио о свом пореклу, а једном приликом је испричао и како је добио "одбијеницу" када је хтео да купи стан у Борчи. Певач Беки Бекић и његова супруга Нада своју дугогодишњу љубав и породичне… »
"Само нам је рекла: Сутра будите ту, удајем се" Нашем певачу ћерка саопштила да стаје на луди камен дан пред свадбу: "Остали…

"Само нам је рекла: Сутра будите ту, удајем се" Нашем певачу ћерка саопштила да стаје на луди камен дан пред свадбу: "Остали…

Блиц 09.10.2024
Певач Беки Бекић и његова супруга Нада своју дугогодишњу љубав и породичне односе чувају далеко од очију јавности, толико да њихову ћерку Емилију, која је сада већ одрасла, медији никада нису видели. Певач је својевремено… »
"Никад нисам крио да сам Албанац, али сам увек истицао да сам пореклом из Црне Горе. То кад сам чуо плакао сам као дете"…

"Никад нисам крио да сам Албанац, али сам увек истицао да сам пореклом из Црне Горе. То кад сам чуо плакао сам као дете"…

Блиц 09.10.2024
Певач Беки Бекић (62) својевремено је наилазио на проблеме и то зато што је пореклом Албанац. Наиме, давне 1991. године Беки Бекић је имао проблем приликом куповине стана у Београду, а своје непријатно искуство је испричао за… »

Вести дана »