Povezane vesti
Ko je poslanica koja je iz SNP Nenada Popovića prešla u Stamatovićevu Zdravu Srbiju?
Danas 09.10.2024
Stranka Zdrava Srbija (ZS) saopštila je danas da joj je pristupila poslanica Srpske narodne partije (SNP) Lidija Šarac jer je tu „prepoznala zajedničke vrednosti za koje se i ona bori“, tako da će ZS od sada imati četiri poslanika u parlamentu… »
Dosadašnja poslanica SNP pristupila Zdravoj Srbiji
Beta 09.10.2024
Dosadašnja poslanica Srpske narodne partije (SNP) u Skupštini Srbije Lidija Šarac pristupila je Zdravoj Srbiji (ZS), saopštila je danas ta stranka. Šarac će biti četvrti poslanik ZS u aktuelnom sazivu Skupštine Srbije. "U Zdravoj Srbiji sam prepoznala… »
Vesti dana »
"Da zlo oteramo u prošlost": Građani potpisima pokazuju da želja za izborima nije samo studentska
N1 Info pre 14 minutajoš 58 povezanih
Vučić najavio uklanjanja šatora ispred Skupštine: Građani Srbije zaustavili pokušaj rušenja države
Euronews pre 4 minutajoš 26 povezanih
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, potpise dali i članovi SPS-a (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 4 minutajoš 59 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 29 minutajoš 68 povezanih