Повезане вести

Вучић се јавио са обале мора у Дубровнику: "у суботу сам дао себи слободно поподне, Вукана водим у Лесковац на утакмицу…

Вучић се јавио са обале мора у Дубровнику: "у суботу сам дао себи слободно поподне, Вукана водим у Лесковац на утакмицу…

Блиц 09.10.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић учествује на Самиту Украјина - Југоисточна Европа, који се одржава у Дубровнику. Он се сада огласио на свом Инстаграм налогу баш из овог града. Александар Вучић је објавио видео-снимак… »
Вучић: Србија остала чврсто на слободарском путу, брине о својим грађанима и економији (ВИДЕО)

Вучић: Србија остала чврсто на слободарском путу, брине о својим грађанима и економији (ВИДЕО)

Еуроневс 09.10.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се на друштвеној мрежи Инстаграм након учешћа на самиту Украјина-југоисточна Европа у Дубровнику, рекавши да је у претходном периоду одржано много тешких састанака, али да је Србија… »
У суботу сам себи дао слободно поподне, вукана водим на утакмицу Вучић се обратио са обале мора и најавио важне предстојеће…

У суботу сам себи дао слободно поподне, вукана водим на утакмицу Вучић се обратио са обале мора и најавио важне предстојеће…

Курир 09.10.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић јавио се са обале море из Дубровника, где учествује на Самиту Украјина - Југоисточна Европа. - У суботу сам себи дао слободно поподне. Вукана водим у Лесковац на утакмицу Србија -… »
Вучић: "У суботу водим Вукана на утакмицу Србија - Швајцарска. Напред, Србијо" ВИДЕО

Вучић: "У суботу водим Вукана на утакмицу Србија - Швајцарска. Напред, Србијо" ВИДЕО

Б92 09.10.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је видео са приморја на свом Инстаграм налогу, и написао да је у суботу дао себи слободно поподне које ће провести са сином Вуканом. "У суботу сам себи дао слободно поподне. Вукана водим… »

Вести дана »