Povezane vesti
Vučić se javio sa obale mora u Dubrovniku: "u subotu sam dao sebi slobodno popodne, Vukana vodim u Leskovac na utakmicu…
Blic 09.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa, koji se održava u Dubrovniku. On se sada oglasio na svom Instagram nalogu baš iz ovog grada. Aleksandar Vučić je objavio video-snimak kako gleda u… »
Vučić: Srbija ostala čvrsto na slobodarskom putu, brine o svojim građanima i ekonomiji (VIDEO)
Euronews 09.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon učešća na samitu Ukrajina-jugoistočna Evropa u Dubrovniku, rekavši da je u prethodnom periodu održano mnogo teških sastanaka, ali da je Srbija ostala čvrsto na… »
U subotu sam sebi dao slobodno popodne, vukana vodim na utakmicu Vučić se obratio sa obale mora i najavio važne predstojeće…
Kurir 09.10.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić javio se sa obale more iz Dubrovnika, gde učestvuje na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa. - U subotu sam sebi dao slobodno popodne. Vukana vodim u Leskovac na utakmicu Srbija - Švajcarska i pozivam sve… »
Vučić: "U subotu vodim Vukana na utakmicu Srbija - Švajcarska. Napred, Srbijo" VIDEO
B92 09.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video sa primorja na svom Instagram nalogu, i napisao da je u subotu dao sebi slobodno popodne koje će provesti sa sinom Vukanom. "U subotu sam sebi dao slobodno popodne. Vukana vodim u Leskovac na utakmicu… »
Vesti dana »
Pojavio se snimak helikoptera koji je pao na zgradu bolnice u Turskoj: Poleteo i nestao u magli, a onda...
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
Glas Zaječara pre 3 satajoš 12 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 2 satajoš 1 povezana
Ministarka prosvete: Pobegla sam od incidenta, ali ne bežim od dijaloga sa studentima
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih