Povezane vesti
Najbolji mladi fotograf divljeg sveta 2024.: Prirodnjački muzej u Londonu objavio pobedničke slike
BBC News 09.10.2024
Više od 4.000 fotografija iz svih delova sveta učestvovalo je na konkursu Najbolji mladi fotograf divljeg sveta u 2024. godini. Slike prikazuju divlje životinje, od američkih predgrađa do indijskih nacionalnih parkova, i pomažu naučnicima da bolje… »
Najbolji mladi fotograf divljeg sveta 2024.: Prirodnjački muzej u Londonu objavio pobedničke slike
NIN 09.10.2024
Zamislite da foto-aparatom uhvatite delić sekunde retkog prizora u divljini,koja otkriva neverovatne detalje. To nisu šare na krznu tigra u skoku, niti okice rakuna koje se cakle na uličnoj rasveti, već sićušna buba koja može da skoči za tren oka… »
Radio 021 09.10.2024
Više od 4.000 fotografija iz svih delova sveta učestvovalo je na konkursu Najbolji mladi fotograf divljeg sveta u 2024. godini. Slike prikazuju divlje životinje, od američkih predgrađa do indijskih nacionalnih parkova, i pomažu naučnicima da bolje… »
Južne vesti 09.10.2024
Zamislite da foto-aparatom uhvatite delić sekunde retkog prizora u divljini,koja otkriva neverovatne detalje. To nisu šare na krznu tigra u skoku, niti okice rakuna koje se cakle na uličnoj rasveti, već sićušna buba koja može da skoči za tren oka… »
Vesti dana »
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 5 satijoš 1 povezana
Đukić Dejanović o studentima koji su je vikom oterali iz Niša: „Bila sam šokirana tim primitivizmom, otišla sam da bih izbegla incident“
Nova pre 37 minutajoš 10 povezanih