Povezane vesti
Ukrajinska vojska saopštila da je pogodila rusko skladište dronova
Insajder 09.10.2024
Ukrajinska vojska pogodila je bazu za skladištenje bespilotnih letelica Šahed u blizini naselja Oktjabrskij u Krasnodarskom okrugu Rusije, saopštio je generalštab oružanih snaga Ukrajine. U saopštenju se kaže da je uspešan napad 9. oktobra izvela udarna… »
Pogođena je ruska baza, uništeno 400 jurišnih letelica... Ukrajinska vojska objavila vest o strašnom napadu!
Alo 09.10.2024
Ukrajinska vojska pogodila je bazu za skladištenje bespilotnih letelica Šahed u blizini naselja Oktjabrskij u Krasnodarskom okrugu Rusije, saopštio je danas generalštab oružanih snaga Ukrajine. U saopštenju se kaže da je uspešan napad 9. oktobra izvela… »
Ukrajinska vojska saopštila da je pogodila rusko skladište dronova tipa Šahed
Telegraf 09.10.2024
Ukrajinska vojska saopštila da je pogodila rusko skladište dronova tipa Šahed. Ukrajinska vojska pogodila je bazu za skladištenje bespilotnih letelica Šahed u blizini naselja Oktjabrskij u Krasnodarskom okrugu Rusije, saopštio je danas generalštab… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 2 satajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 11 minutajoš 43 povezane