Povezane vesti

Za jednu pesmu uzeo 25.000 €! Naš folker na privatnoj proslavi zaradio ozbiljne pare: To je najveći bakšiš koji sam u životu…

Za jednu pesmu uzeo 25.000 €! Naš folker na privatnoj proslavi zaradio ozbiljne pare: To je najveći bakšiš koji sam u životu…

Kurir 10.10.2024
Legenda narodne muzike, pevač Ljuba Aličić poznat je kao „kralj bakšisa“, zahvaljujući svojoj izuzetnoj sposobnosti da osvoji publiku i stekne velik broj obožavalaca. Nedavno je otkriveno koliki je bio najveći bakšiš koji je dobio tokom svoje karijere… »
Za jednu pesmu uzeo: 25.000 evra Naš folker na privatnom veselju zaradio pravo bogatstvo: "To je najveći bakšiš koji sam u…

Za jednu pesmu uzeo: 25.000 evra Naš folker na privatnom veselju zaradio pravo bogatstvo: "To je najveći bakšiš koji sam u…

Blic 09.10.2024
Poznato je da pevači na privatnim veseljima sem ugovorenog honorara uzmu i pozamašne sume bakšiša, a folker Ljuba Aličić na jednoj proslavi uzeo je čak 25.000 evra. Ljuba je otkrio da je pevao pesmu "Njen oproštaj", a za samo tu numeru dobio je čak… »

Vesti dana »

Može li primirje da okonča rat

Može li primirje da okonča rat

BBC News pre 50 minutajoš 40 povezanih
Preminuo legendarni trener KK Partizan Duško Vujošević

Preminuo legendarni trener KK Partizan Duško Vujošević

Novi magazin pre 1 satjoš 90 povezanih
Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Beta pre 3 satajoš 42 povezane