Povezane vesti
"Bila sam usamljena i Dušku sam htela da se osvetim sa tim monstrumom!" jk otkrila nove detalje kraha braka i šok afere sa…
Kurir 10.10.2024
Jelena Karleuša ovih dana boravi u Severnoj Makedoniji, gde će 19. oktobra održati veliki solistički koncert u Skoplju. Pop zvezda gostovala je i u jednom podkastu, gde je između ostalog, govorila o razvodu od Duška Tošića, ali i o aferi sa Ognjenom… »
"Duško je preskočio detinjstvo, igrao se igračkama koje su kupljene za atinu i niku" Boki 13 i Jelena Karleuša otkrili do sada…
Kurir 10.10.2024
Jelena Karleuša poznata po britkom jeziku i iskrenosti, ovoga puta ponovo je gostovala u emisiji o kojoj ne prestaje da se priča. Boki 13 je bio gost iznenađenja u pomenutoj emisiji, a nakon što su duži vremenski period pričali o raznim dešavanjima na… »
„Bila sam usamljena i Dušku sam htela da se osvetim sa tim monstrumom“: Karleuša progovorila o razvodu i aferi sa Vranješom…
Nova 10.10.2024
: Jelena Karleuša gostovala je u jednom makedonskom podkastu, gde je između ostalog, govorila o razvodu od Duška Tošića, ali i o aferi sa Ognjenom Vranješom, koga je nazvala "monstrumom". Jelena Karleuša ovih dana boravi u Severnoj Makedoniji, gde će 19… »
Karleuša plače pred kamerama: Ušao u studio i s nekoliko reči je potpuno slomio, nije mogla da zaustavi suze
Mondo 10.10.2024
Jelena Karleuša se rasplakala kad ju je prijatelj i kolega iznenadio u studiju, a zatim progovorio o njenoj pokojnoj majci Divni. Pevačica Jelena Karleuša koja ovih dana boravi u Severnoj Makedoniji, gde će 19. oktobra održati veliki solistički koncert u… »
Ove reči su potpuno slomile Karleušu: Zaplakala u emisiji kada je čula…
Svet & Skandal 10.10.2024
Jelena Karleuša i Boki 13 govorili od Divni i plakali Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u podkastu kod Stefana Lazarova u kojoj je govorila o brojnim stvarima iz svog života, a u jednom trenutku pustila je i suze. Do toga ju je doveo Boki 13, koji je… »
Jelena Karleuša pred kamerama plače i grca u suzama: Jk prvi put u ovom izdanju javno, reči koje su je potpuno slomile...
Kurir 10.10.2024
Jelena Karleuša poznata po britkom jeziku i iskrenosti, ovoga puta pokazala je svoju najnežniju i krhku stranu. Gostovala je u podkastu kod Stefana Lazarova i ogolila dušu. Pop diva je govorila o svom uspehu, razvodu, a onda je ušetao gost inznenađenja… »
"Htela sam osvetu, a on me ucenjivao snimkom": Karleuša o aferi s fudbalerom i krahu braka s Duškom Tošićem
Mondo 10.10.2024
Jelena Karleuša još jednom je javno progovodila o aferi sa Ognjenom Vranješom, bivšem suprugu Dušku Tošiću, ali i priznala da je zaljubljena. Jelena Karleuša, koja je napravila pravi šou gostovanjem kod Bake Praseta i o čemu se danima pričalo, bila je… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 201 din, benzin 181 dinar do 5. decembra
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 31 povezana
Ko je kontroverzni Andrij Jermak, šef kabineta Zelenskog? Postao je meta istražnih organa najveće korupcionaške afere u istoriji Ukrajine
Kurir pre 2 minutajoš 28 povezanih