Повезане вести
"Била сам усамљена и Душку сам хтела да се осветим са тим монструмом!" јк открила нове детаље краха брака и шок афере са…
Курир 10.10.2024
Јелена Карлеуша ових дана борави у Северној Македонији, где ће 19. октобра одржати велики солистички концерт у Скопљу. Поп звезда гостовала је и у једном подкасту, где је између осталог, говорила о разводу од Душка Тошића, али и… »
"Душко је прескочио детињство, играо се играчкама које су купљене за атину и нику" Боки 13 и Јелена Карлеуша открили до сада…
Курир 10.10.2024
Јелена Карлеуша позната по бритком језику и искрености, овога пута поново је гостовала у емисији о којој не престаје да се прича. Боки 13 је био гост изненађења у поменутој емисији, а након што су дужи временски период причали о… »
„Била сам усамљена и Душку сам хтела да се осветим са тим монструмом“: Карлеуша проговорила о разводу и афери са Врањешом…
Нова 10.10.2024
: Јелена Карлеуша гостовала је у једном македонском подкасту, где је између осталог, говорила о разводу од Душка Тошића, али и о афери са Огњеном Врањешом, кога је назвала "монструмом". Јелена Карлеуша ових дана борави у… »
Карлеуша плаче пред камерама: Ушао у студио и с неколико речи је потпуно сломио, није могла да заустави сузе
Мондо 10.10.2024
Јелена Карлеуша се расплакала кад ју је пријатељ и колега изненадио у студију, а затим проговорио о њеној покојној мајци Дивни. Певачица Јелена Карлеуша која ових дана борави у Северној Македонији, где ће 19. октобра одржати… »
Ове речи су потпуно сломиле Карлеушу: Заплакала у емисији када је чула…
Свет & Скандал 10.10.2024
Јелена Карлеуша и Боки 13 говорили од Дивни и плакали Поп дива Јелена Карлеуша гостовала је у подкасту код Стефана Лазарова у којој је говорила о бројним стварима из свог живота, а у једном тренутку пустила је и сузе. До тога ју… »
Јелена Карлеуша пред камерама плаче и грца у сузама: Јк први пут у овом издању јавно, речи које су је потпуно сломиле...
Курир 10.10.2024
Јелена Карлеуша позната по бритком језику и искрености, овога пута показала је своју најнежнију и крхку страну. Гостовала је у подкасту код Стефана Лазарова и оголила душу. Поп дива је говорила о свом успеху, разводу, а онда је… »
"Хтела сам освету, а он ме уцењивао снимком": Карлеуша о афери с фудбалером и краху брака с Душком Тошићем
Мондо 10.10.2024
Јелена Карлеуша још једном је јавно проговодила о афери са Огњеном Врањешом, бившем супругу Душку Тошићу, али и признала да је заљубљена. Јелена Карлеуша, која је направила прави шоу гостовањем код Баке Прасета и о чему се… »
Вести дана »
Провокација из „Ћациленда“: Пуштена гласна музика, полиција немо посматра
Недељник пре 5 сатијош 51 повезана
"Ово је тортура, не музика": Психотерапеут о злостављању Дијане Хрке испред Скупштине
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 88 повезаних
Транспарентност Србија: Предлог закона за Генералштаб представља комбинацију два најопаснија облика корупције
НИН пре 4 сатијош 39 повезаних
Штимца ослободио судија, тужилац га одмах ухапсио након пуштања
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 28 повезаних
Фк Нови Пазар упутио саучешће поводом смрти Младена Жижовића
ИндексОнлине пре 35 минутајош 100 повезаних