Povezane vesti
Prvi je "pao" Đoković, pa Alkaras, a hoće li i Siner? "Zapravo, znao sam..." VIDEO
B92 10.10.2024
Češki teniser Tomas Mahač je izneo prve utiske nakon neverovatne pobede nad Karlosom Alkarasom u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju. Igrao je Mahač neverovatno i izbacio Španca, što je definitivno senzacija na turniru, svestan je toga. "Igrao sam… »
Menšik: "Postojala je samo jedna želja, da igram protiv Đokovića"
Sportske.net 10.10.2024
Pored Tomasa Mahača, Jakub Menšik je drugi češki teniser koji je u četvrtfinalu mastersa u Šangaju. Menšik će sutra igrati protiv najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića. Ove nedelje je već eliminisao dvojicu igrača iz Top 10, šestoplasiranog… »
"Zbog njega sam počeo da igram tenis!" Jakub Menšik se poklonio idolu, ali ima da gori u četvrtfinalu
Večernje novosti 10.10.2024
Jakub Menšik će u četvrtfinalu mastersa u Šangaju biti pravi izazov za Novaka Đokovića. Mladi Čeh je više puta trenirao sa najboljim teniserom na svetu, ali još uvek nisu odigrali zvaničan meč. FOTO: AP/Tanjug - Više sam nego uzbuđen. Uzbuđen je blaga… »
"Meč sa Novakom? Uzbuđen je blaga reč"
B92 10.10.2024
Jakub Menšik i Tomaš Mahač su pokazali ovih dana u Šangaju da češki tenis ima lepu budućnost. Oba tenisera su u četvrtfinalu pretposlednjeg mastersa u sezoni, s tim što će Mahač igrati protiv Karlosa Alkarasa, a Menšik protiv Novaka Đokovića. Jakub je… »
Mahač: Imam šansu protiv Alkarasa
Sport klub 10.10.2024
Izgleda da ponovo dolazi vreme češkog tenisa. Zemlja koja je imala jednog od najvećih velikana u istoriji – Ivana Lendla – dugo nije mogla da se pohvali grupom mladih i talentovanih asova. Sada opet može. U Šangaju će se dvojica njih boriti za polufinale… »
Veliki značaj Srba za Menšikov napredak
Sport klub 10.10.2024
Kada je zimus u Dohi, kao grom iz vedra neba, stigao do finala, Jakub Menšik nijednog trenutka nije krio koliko mu je Novak Đoković pomogao u karijeri. Samo pola godine kasnije baš protiv njega će igrati za jedan od najvećih uspeha – plasman u prvo… »
Vesti dana »

Popović jasno poručio: Ne povlačim reči o OVK, nema dogovora sa Kurtijevim pravosuđem
Alo pre 1 satjoš 34 povezane

Uklonjen spomenik Pavlu Đurišiću: Meštani izmestili obeležje u obližnju crkvu
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Zelenski: Kijev i saveznici veruju da je sada moguće postići prekid vatre
Politika pre 16 minutajoš 28 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih