Повезане вести

Зоран Марјановић стигао у суд: Ту је и Јеленина сестра

Зоран Марјановић стигао у суд: Ту је и Јеленина сестра

Телеграф 10.10.2024
Препоручујемо. Зоран Марјановић стигао је, у пратњи адвоката у Виши суд у Београду, где се данас наставља суђење за убиство његове супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016. године у Борчи. Са Марјановићем је у суд дошла и… »
„Нису прецизирали где иду и нисам видела да ли су понели нешто са собом“: На суђењу Марјановићу сведочиле Јеленина сестра и…

„Нису прецизирали где иду и нисам видела да ли су понели нешто са собом“: На суђењу Марјановићу сведочиле Јеленина сестра и…

Нова 10.10.2024
: Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић настављено је данас у Вишем суду у Београду саслушањем два сведока - куме Марјановића Вере Вукомановић и Јеленине сестре од тетке Теодоре Крсмановић. Јеленина… »
"Послала ми је само ову фотографију": Сестра убијене Јелене открила у каквим је односима са Зораном Марјановићем

"Послала ми је само ову фотографију": Сестра убијене Јелене открила у каквим је односима са Зораном Марјановићем

Мондо 10.10.2024
Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић настављено је данас у Вишем суду у Београду саслушањем два сведока - куме Марјановића Вере Вукомановић и Јеленине сестре од тетке Теодоре Крсмановић. Јеленина… »
„Причала сам са Јеленом на дан убиства“: Кума Зорана Марјановића сведочила на суђењу за убиство певачице

„Причала сам са Јеленом на дан убиства“: Кума Зорана Марјановића сведочила на суђењу за убиство певачице

Нова 10.10.2024
: У Вишем суду у Београду данас је сведочила кума Зорана Марјановића, оптуженог за убиство своје супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016. године. Вера Вукомановић је остала при раније датом исказу, док је на питања судије рекла… »
"Причала сам са Јеленом на дан убиства": Кума Зорана Марјановића сведочила на суђењу за убиство певачице, а ево шта је рекла…

"Причала сам са Јеленом на дан убиства": Кума Зорана Марјановића сведочила на суђењу за убиство певачице, а ево шта је рекла…

Блиц 10.10.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочила кума Зорана Марјановића, оптуженог за убиство своје супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016. године. Вера Вукомановић је остала при раније датом исказу, док је на питања судије рекла… »
"У каквим сте односима сада са Зораном" Шта је Теодора, сестра убијене Јелене, одговорила! Пред судницом стајала с…

"У каквим сте односима сада са Зораном" Шта је Теодора, сестра убијене Јелене, одговорила! Пред судницом стајала с…

Курир 10.10.2024
БЕОГРАД - Јеленина тетка Љубица Марковић, која је данас у Палати правде требало да сведочи на суђењу Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић 2. априла 2016, није се појавила у суду. Међутим дошла је Јеленина… »
Кума вера сведочила у палати правде: Ево шта је данас све испричала о односу Зорана Марјановића и убијене Јелене, тетка није…

Кума вера сведочила у палати правде: Ево шта је данас све испричала о односу Зорана Марјановића и убијене Јелене, тетка није…

Курир 10.10.2024
БЕОГРАД - Зорану Марјановићу данас је пред Вишим судом у Београду настављено суђење за убиство супруге, певачице Јелене Марјановић 2. априла 2016. Судско веће је за данас као сведоке позвало куму породице Марјановић, Веру… »
Овако су данас сведочиле Јеленина сестра и кума Марјановића: Причале о кобном дану, али и о односу са Зораном

Овако су данас сведочиле Јеленина сестра и кума Марјановића: Причале о кобном дану, али и о односу са Зораном

Телеграф 10.10.2024
Препоручујемо. Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић настављено је данас у Вишем суду у Београду саслушањем два сведока - куме Марјановића Вере Вукомановић и Јеленине сестре од тетке Теодоре… »
Данас се наставља суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене: Позвана три сведока

Данас се наставља суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене: Позвана три сведока

Телеграф 10.10.2024
Препоручујемо. Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић на насипу у Борчи 2016. године биће настављено данас у Вишем суду у Београду. На данашњем суђењу требало би да сведоче кума Марјановића Вера… »

Вести дана »