Povezane vesti
Legendo, srećno u penziji! 100 neverovatnih udaraca Nadala
Sport klub 10.10.2024
Znali smo da se bliži taj dan, ali kada je došao, i dalje je teško obraditi tu informaciju, pomiriti se sa tom činjenicom. Rafael Nadal objavio je kraj igračke karijere, legendarni Španac će poslednji meč ili mečeve odigrati na finalnom turniru Dejvis… »
Nadal potvrdio da završava karijeru
Al Jazeera 10.10.2024
‘U životu sve ima početak i kraj i mislim da je ovo pravo vrijeme da završim karijeru koja je bila dugačka i mnogo uspješnija nego što sam ikada mogao da zamislim’, rekao je Rafael Nadal. Španski teniser i jedan od najboljih ikad u tom sportu, Rafael… »
Reči Nadala zaboleće svakog navijača, umalo je zaplakao zbog penzije VIDEO
Nova 10.10.2024
: Rafael Nadal, legendarni teniser, umalo se nije rasplakao tokom video snimka u kome je saopštio kraj karijere. Rafael Nadal je na svim društvenim mrežama objavio emotivan video tokom kog se oprostio od tenisa i nije mu bilo lako da to uradi. Već na… »
Nakon finala Dejvis kupa Rafael Nadal odlazi u penziju
Vreme 10.10.2024
Slavni španski teniser je istakao da je vreme da završi karijeru koja je bila duga i mnogo uspešnija nego što je ikada mogao da zamisli. Španski teniser Rafael Nadal, osvajač 22 grend slem titule, objavio je danas da se povlači iz profesionalnog tenisa… »
Kraj ere: Nadal najavio kraj (video)
Sportski žurnal 10.10.2024
Slavni Španac u penziji, posle Dejvis kupa. Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal video-porukom na društvenim mrežama je objavio prekid igračke karijere na finalnom turniru Dejvis kupa od 19. do 24. novembra u Malagi. - Ovde sam kako bih… »
Ovo je cela Nadalova izjava zbog odlaska u penziju: Evo kome se Rafa sve zahvalio tokom emotivnog obraćanja
Telegraf 10.10.2024
Preporučujemo. Sa suzama u očima, mada nije plakao, Rafael Nadal je u četvrtak objavio kraj karijere i tako šokirao celokupnu sportsku javnost! Emotivan video snimak objavio je na društvenim mrežama i poručio da će mu Dejvis kup biti poslednji turnir u… »
Vesti dana »
(Radarski snimak) sneg u ovim gradovima već pada, stiže i u Beograd: Pogledajte kako se kreće oblak iznad Srbije, sat po sat celog vikenda
Blic pre 15 minutajoš 18 povezanih
Prisustvuje i predsednik Srbije Počela 4. Vinska vizija Otvorenog Balkana 600 izlagača na Beogradskom sajmu
Dnevnik pre 15 minutajoš 12 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 16 povezanih
Godinu dana nakon napada na studente FDU i dalje niko nije odgovarao: Obeležavanje godišnjice protestnom šetnjom kroz Beograd
Serbian News Media pre 1 satjoš 8 povezanih
Sneg stiže u brdske predele, putevi mokri i klizavi: AMSS šalje važno upozorenje
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 12 povezanih