Povezane vesti
DZNS organizuje edukacije roditelja o očuvanju oralnog zdravlja dece do tri godine
Moj Novi Sad 10.10.2024
Dom zdravlja "Novi Sad" (DZNS) obaveštava javnost da njihova Služba stomatološke zdravstvene zaštite pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo devetu godinu zaredom realizuje projekat "Moja mama zna, a znam i ja" posvećen deci od 0 do 3 godine… »
Projekat "Moja mama zna, a znam i ja" u Domu zdravlja "Novi Sad"
RTV 10.10.2024
NOVI SAD - Služba stomatološke zdravstvene zaštite Doma zdravlja "Novi Sad" pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo devetu godinu zaredom realizuje projekat "Moja mama zna, a znam i ja", posvećen deci od 0 do 3 godine i njihovim roditeljima… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 4 minutajoš 37 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
N1 Info pre 6 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

Kijev ne vjeruje u spremnost Rusije na mir nakon napada na energetska postrojenja
Al Jazeera pre 1 satjoš 84 povezane