Povezane vesti

Srpski reprezentativac se oprostio od tragično preminulog saigrača: „Moj voljeni druže…“

Srpski reprezentativac se oprostio od tragično preminulog saigrača: „Moj voljeni druže…“

Hot sport 10.10.2024
Zaista teški momenti u Atini U sredu u Atini pronađen je mrtav bivši reprezentativac Grčke, Džordž Baldok, koji se utopio u bazenu pod dejstvom alkohola. Putem Instagrama od njega se oprostio Filip Mladenović, reprezentativac Srbije. Објава… »
Slaviša Jokanović se oprostio od svog igrača: "Zaista sam šokiran i tužan"

Slaviša Jokanović se oprostio od svog igrača: "Zaista sam šokiran i tužan"

Mondo 10.10.2024
Srpski trener Slaviša Jokanović se oprostio od prerano preminulog Džordža Boldoka. Fudbaler Panatinaikosa Džordž Boldok preminuo je u 32. godini. Njegovo telo pronađeno je u sredu uveče na dnu bazena u kući koju je iznajmljivao dok je živeo u… »
Mladenović se oprostio od utopljenog saigrača: "Voljeni druže..."

Mladenović se oprostio od utopljenog saigrača: "Voljeni druže..."

B92 10.10.2024
Velika tragedija pogodila je grčki fudbal i sport u celini, pošto je u sredu pronađen mrtav bivši reprezentativac te zemlje, Džordž Baldok. Englez sa grčkim pasošem je pronađen na dnu bazena svoje kuće u predgrađu Atine, u alkoholisanom stanju… »
"Voljeni druže...": Povremeni reprezentativac Srbije se oprostio od preminulog saigrača iz Panatinaikosa

"Voljeni druže...": Povremeni reprezentativac Srbije se oprostio od preminulog saigrača iz Panatinaikosa

Telegraf 10.10.2024
Preporučujemo. Velika tragedija je zadesila grčki fudbal, pošto je fudbaler Panatinaikosa Džordž Baldok pronađen mrtav u svojoj kući u Atini. Tragedija je obavila ovaj grad i ovaj klub, dok se oglasio i povremeni srpski reprezentativac Filip… »
Bivši srpski reprezentativac se potresnom porukom oprostio od preminulog igrača Panatinaikosa

Bivši srpski reprezentativac se potresnom porukom oprostio od preminulog igrača Panatinaikosa

Telegraf 10.10.2024
Preporučujemo. Nekadašnji srpski reprezentativac Filip Đuričić potresnim rečima se oprostio od preminulog fudbalera Panatinaikosa Džordža Baldoka, koji je tragično izgubio život u sredu veče! Baldok je, kao što je poznato, pronađen u svojoj… »
Oglasio se i Filip Đuričić: Bivši reprezentativac Srbije se oprostio od saigrača

Oglasio se i Filip Đuričić: Bivši reprezentativac Srbije se oprostio od saigrača

Mondo 10.10.2024
Srpski reprezentativac Filip Đuričić se oprostio od prerano preminulog saigrača iz Panatinaikosa. Svet je potresla vest o iznenadnoj smrtiDžordža Boldoka (31) koji je pronađen mrtav u sredu uveče u bazenu u iznajmljenoj kući u kojoj je živeo u… »

Vesti dana »

UŽIVO: Partizan ima minimalnu prednost

UŽIVO: Partizan ima minimalnu prednost

Sport klub pre 15 minutajoš 34 povezane
Prenos, ŠVAJCARSKA - Srbija: Kakav spektakl u Cirihu

Prenos, ŠVAJCARSKA - Srbija: Kakav spektakl u Cirihu

Večernje novosti pre 15 minutajoš 28 povezanih
Sutra u Srbiji oblačno, ujutro do minus tri stepena

Sutra u Srbiji oblačno, ujutro do minus tri stepena

Novi magazin pre 7 satijoš 26 povezanih