Povezane vesti
"Bio je veliki gospodin, nije me sramota": Jovana Jeremić otkrila sa koliko godina je izgubila nevinost
Mondo 10.10.2024
Voditeljka Jutarnjeg programa otkrila sve o bivšem partneru. Voditeljka Jovana Jeremić je već neko vreme u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem koji je 14 godina stariji od nje. Pinkova voditeljka ne krije detalje iz njihove veze, a jednom prilikom… »
"Bio je veliki gospodin, nije me sramota": Jovana Jeremić šokirala sa koliko godina je izgubila nevinost - gosti u emisiji…
Blic 10.10.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost, a to je uspela još jednom kada je odgovarala na… »
Vesti dana »
"Razgovarao sam sa Trampom" Netanjahu: Ukazao sam mu da Turska ni po koju cenu ne sme ovo da dobije
Večernje novosti pre 10 minutajoš 34 povezane
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Tumačenje Zakona o elektronskim medijima – pravno ili političko pitanje?
Cenzolovka pre 3 satajoš 38 povezanih
Da li Veselin Milić može da se vrati u fotelju prvog policajca Beograda: Da li mu je MUP "odškrinuo" vrata šturim saopštenjem o smeni?
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
"Božje čudo nas je spasilo!": Hrvatski mornari na brodu sa tečnim gasom koji je pogođen u Ormuskom moreuzu
Telegraf pre 15 minutajoš 35 povezanih